Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar bir veda programı düzenleyerek birim müdürleri eşliğinde Akgün ile bir araya geldi.

Veda yemeğinde konuşan Başkan Silpagar, “Çiftlikköy’ümüzde gerçekleştirdiğimiz birçok hizmet ve projede emeği geçen başkan yardımcım Yavuz Akgün bugün aramızdan ayrılarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı görevine getirildi. Kendisi buradaki görevinden ayrılmış olabilir ama ömür boyunca bizimledir. Bu önemli görevi başarılı bir şekilde yürüteceğine gönülden inandığım çok değerli Yavuz Akgün’e şimdiye kadar vermiş olduğu tüm emeklerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Silpagar ‘Verdiğim Emanetleri Yerine Getirdi’

Başkan Silpagar konuşmalarına şu şekilde deva etti: “Verdiğim bütün emanetleri yerine getirerek 160 kilometreye yakın su hattı, 70 kilometre parsel bağlantıları 230 km yol ve kaldırım çalışmaları yaptı. Bugün Çiftlikköy Belediyesi bir ilki başardı. Biz Çiftlikköy’e sadece hizmet etmeye geldik. Ben ekibime her zaman sahip çıkarım.  Çoğu kişiye kızdığım günlerde oldu ama gönüllerini almışımdır. Herkes yanlış yapabilir önemli olan bu yanlışları düzeltmektir. Bizler profesyonel insanlarız, maaşımızı alır hizmet veririz. Bizde duygusallık olmaz iyi günde kötü günde başlayan konularda olur. İçimizden transferler olacak. Bir yerlere gitmek için kendinizi geliştirmeniz gerek. Bizler hedefimize Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın destekleri ile ulaşırız.”

Akgün, “Çiftlikköy’de şimdiye kadar görev yapmaktan büyük zevk aldım. Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar ile aynı çatı altında olmaktan büyük gurur duydum.  Şimdiye kadar birçok proje ve hizmetin altına imzasını atan Başkanımız Ali Murat Silpagar’ın ekibinde olmak onur verici. Çiftlikköy’ün benim için çok ayrı bir önemi var. Burada çok güzel dostluklar kazandım. Hayat tecrübelerime birçok yenisini ekledim. Allah’ın izni ile Çiftlikköy ile hiçbir zaman bağımı koparmayacağım. Başkanımız Ali Murat Silpagar’ın her zaman destekçisi olacağım. Herkes hakkını helal etsin” dedi.