Servis yolunda ki totemler neden kaldırılmıyor?
Yalova-İzmit Karayolu’na paralel servis yoluna terk yapıldığı halde, Shell totemi neden Çiftlikköy Belediyesi tarafından kaldırılmıyor? Çiftlikköy Belediyesi’ne, servis yolu çalışması başladığı zaman, noter taahhütnamesi veren Shell işletmecisi, Çiftlikköy Belediye Meclisi’nin aldığı kararları neden uygulamıyor? 
  Servis Yolu, yatırım programında olmasına rağmen, neden çalışmalar yapılmıyor. Çalışmaları engelleyen unsurlar, hangi gerekçelerle yapılmıyor?
  İlçedeki bazı benzin istasyonları için terkler istenirken, bazıları için istenmemesi ve ilave hizmetler için iskan verilmesi, adil bir duruş mudur?
 
Çiftlikköy Kapalı Pazaryeri, esnaf ile dolacak mı?
Çiftlikköy Kapalı Pazar yerinde bulunan dükkanlar neden kiraya verilemiyor? Yüksek olan depozito ücretleri, neden makul bir fiyata indirilmiyor? Yıllardan beridir onlarca dükkanın boş durması Çiftlikköy Belediyesi’nin gelir hanesine neden artı yerine, eksi olarak yansıyor. 
  Çiftliköy Esnaf Sanatkarlar Odası’nın, pazaryerindeki boş dükkanları ısrarla Çiftlikköy Belediyesi’nden istemesine rağmen, neden bu dükkanlar boş tutulup, Çiftlikköy Esnafı’na makul fiyatlarla kiralanmamıştır?
  Camları ve çerçeveleri bakımsızlıktan kırılan ve virane haline gelen Çiftlikköy Kapalı Pazaryeri’nin gelirlerinden olmak, Belediye Başkanı’nın beceriksizliği değil midir..?
 
Meclis’ten geçeli aylar oldu, bir çivi  dahi çakılmadı
Gacık Deresi’nin halka açık park ve oyun alanına olan cephesine, Çiftlikköy Belediye Meclisi’nden çıkan kararla yapılması gereken demir korkuluklar, neden yıllardan beridir yapılmıyor..? 
  Gacık Deresi kenarındaki çocuk parkında oynayan çocuklar için büyük tehlike arz eden bu duruma Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ daha ne kadar seyirci kalacak?
  Hizmet üretmek yerine, Ali ile Veli ile kişisel kavgalara giren, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, ne zaman kenidisine oy veren ile vermeyenlerin Çiftlikköy Belediye Başkanı olacak. Haber-Fotoğraf: Ayhan POLAT