Olağanüstü genel kurul yapan Kırmızı- Siyahlılar’da başkanlığa Ramazan Kopuz getirildi. Kopuz başkanlığındaki yeni yönetim de ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

Yeni yönetimde Serdar Yıldız başkan yardımcılığına getirilirken, Adil Yele basın sözcüsü oldu.

   Genel sekreterliğe Cengiz Takat, alt yapı sorumluluğuna Gökhan Kaya, A takım sorumluluğuna Serdar Tekiner getirilirken Osman Kukul da futbol şube sorumlusu oldu. Zeki Ertürk voleybol şube sorumluluğu görevine devam ederken Selami Doğancı genel kaptan, Osman Bakay da muhasip üye oldu.

          Yapılan görev dağılımıyla yeni sezona iddialı bir şekilde gireceklerini belirten Kulüp Başkanı Ramazan Kopuz, “Bir önceki dönem görev yapan başkanımız Abdurrahman Tutuğ ve diğer yönetici arkadaşlara verdikleri maddi ve manevi destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Bir çok yönetici arkadaşımız geçmiş dönemde de görev almış isimler. Yeni birkaç arkadaşımızla birlikte Çiftlikköy Belediyespor’u hak ettiği noktalara çıkarmak istiyoruz” dedi.

Kopuz, görev dağılımı sonrasında hemen çalışmalara başladıklarını da ifade ederek “Futbolda geçen sezon kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene kazanmak ve yeniden ait olduğumuz Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek istiyoruz. Kulübümüzün bunu başaracak gücü var. Voleybol ve karatede geçtiğimiz sene çok başarılı neticeler aldık. Umarım bu yıl çok daha başarılı oluruz. Belediye Başkanımız Metin Dağ da bize her konuda destek oluyor. Kendisine de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çiftlikköy’ü en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.