Bugüne kadar siyaseti hiçbir zaman kimseye çamur atmak, suçlamak için yapmadıklarını söyleyen Çiftlikköy CHP İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, ‘Her zaman da etik kurallar çerçevesinde, partimizin görüş ve fikirlerini halka yansıtarak siyasi çalışmalarımızı sürdürdük. Rakiplerimizden de bunu bekliyoruz. Ancak görünen o ki AK Parti’nin Çiftlikköy İlçe Başkanı Süleyman Çelebi bizimle aynı fikirde değil. Kendisi her fırsatta partimize ve partimizin belediye başkanı Metin Dağ’a yönelik suçlamalarını sürdürüyor. Son olarak da düzenledikleri iftar yemeğinde başkanımıza yönelik çirkin ve yakışıksız suçlamalar, iftiralarla bu tutumunu sürdürdü’ dedi.

        Çalışkan, ‘Basından takip ettiğimiz kadarıyla huzurun, bereketin, sağduyunun hakim olması gereken iftar sofrasında ne yazık ki, Sayın Çelebi’nin siyasi rant çabaları hakim olmuş. Böyle bir üslubu hele Ramazan ayında düzenlenen bir iftar yemeğinde kendisine hiç yakıştıramadım. Diyor ki, AK Parti’nin ilçe başkanı “Çiftlikköy AKP’li belediye ile şaha kalkacak”

Kendisine önce etrafındaki AK Parti’li belediyelere bir baksın diyorum. Eğer Altınova, Taşköprü, Çınarcık şaha kalkmış belediyelerse ve Çiftlikköy de onlar gibi olacaksa, Allah bizi AK Parti belediyelerinden korusun. AK Parti’li belediyelerin hepsinin hali ortada. Çiftlikköy Belediyesi’nin de ortada. AK Parti’li belediyede toz, toprak, çamur, CHP’li Çiftlikköy Belediyesi’nde asfalt çalışmaları, sosyal belediyecilik. Körfez geçiş köprüsünde çalışan mühendis ve teknik elemanları bile kendi işyerlerine en yakın yer Altınova olmasına rağmen %80’i Çiftlikköy’de oturmayı tercih ediyor. Sayın Çelebi,  bunun sebebini bir sorsun bakalım’ dedi.

         Çalışkan, ‘Ruhsat ve iskânda çifte standart diyorsa yine önce aynaya bakmalarını tavsiye ediyorum. Çok uzağa gitmesinler Taşköprü’deki örnekler onlara yeter. Kendileri hem “Biz her belediyeye eşit davranıyoruz” diyorlar hem de “AK Parti’li belediyeler şaha kalkıyor” diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Hangi sözünüze inanalım? Kendi partinize geçen il belediye başkanı bile itiraf ediyor “rozette keramet gördük” diye. Yalova Belediyesi, bağımsız belediye iken hükümetle olan işleri hiç bir zaman zamanında olmuyordu ama şimdi her türlü işleri jet hızıyla tıkır tıkır oluyor.

Sayın Çelebi’nin bu açıklamaları kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesine benziyor. Çiftlikköy’de oluşan CHP’nin rüzgârı kendilerini gün geçtikçe korkutuyor. Seçimi şimdiden kaybettiklerini anladıklarından artık perde arkası oyunlarıyla, gerçek dışı beyan ve açıklamalarla halkın kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Ancak Çiftlikköy halkı daha önce de olduğu gibi AK Parti’ye tokadı önümüzdeki seçimde vuracaktır. Sayın Çelebi’nin bu hırçınlığı ve hırsı da bu tokatla birlikte koltuğundan olacağını bildiğindendir. Çiftlikköy, CHP’nin kalesidir ve öyle kalmaya da devam edecektir’dedi.