Organizasyon ÇKS olarak, Mustafa Bulut ve Tamer Balkaş önderliğinde kurulan ekip ile çalışmaları, Çiftlikköy Kültürspor, Çiftlikköy Belediyesi spor tesislerinin yenilenen yüzü ve kaliteli hizmet anlayışı ile halı saha, tenis kortu ve kafeteryası ile hizmet vermeye başlamıştır.

     Spor branşında, geleceğin yıldızlarını yetiştirdiklerini söyleyen yetkililer, ‘Çiftlikköy Kültürspor futbol okulu ve tenis okulu, Çiftlikköy Belediyesi spor tesislerinde, faaliyetlerine başlayacak Çalışmaların yaz ve kış dönemlerinde devam edecek. Futbol okulu 6-13 yaş grubu 2000-2007 doğumlular arası kız ve erkek sporculara yönelik olacak. Tenis okulu ise hem gençlere hem de yetişkinlere grup ve özel dersler ile hizmet verecek’ dedi.

     Amaçlarının, sporun evrensel boyutları içerisinde, bireylerin bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlanmak olduğunu söyleyen yöneticiler, iyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu, sağlıklı ve eğitimli bireyler yetiştirmek için eğitim ve branşların temel bilgi ve becerilerinin öğretilmesi olduğunu söylediler.

     Konuyla ilgili açıklama yapan yetkili, ‘Spor branşında, geleceğin yıldızlarını yetiştireceğiz. Çalışmalardaki ana felsefemiz eğlenerek, oyunlar oynayarak spor bilincini kazandırmak ve sporla iç içe sevgi, saygı ve centilmenlik anlayış içerisinde yaşamanın sürdürülebilmesini sağlamaktır. konusuna hâkim antrenör ve eğitmenler nezaretinde yapılacak çalışmalara tüm sporseverleri davet ediyoruz. Kayıt işlemleri devam etmekte olup çalışmalar 13-15 ağustos tarihlerinde başlayacaktır. Detaylı bilgi ve müracaat için irtibata geçebilirsiniz. Müracaat için: başvuru merkezi Çiftlikköy Belediyesi spor tesisleri çiftlik Mah. Rüya sok. Çiftlikköy/Yalova’ dedi.

Haber: Gamze Yüksel