50 kişilik bir grupla MHP Çiftlikköy İlçe Başkanlığında toplanan MHP’liler 29 Eylül Pazar günü sabah saat 05:00’de otobüsle Yalova’dan hareket ederek, Ankara’da Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katıldı.

      MHP’nin yerel seçimlerde pek çok Büyükşehir ve il bazında netleşen belediye başkan adaylarının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kamuoyuna ilan edildiği toplantının coşkulu ve heyecanlı geçtiğini ifade eden MHP Çiftlikköy adayı Rıfat Elbir, ‘Çiftlikköy’ümüzden partili ve bizi seven arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla Ankara’ya gittik. Hepimizi heyecanlandıran ve seçimler öncesinde ciddi moral kazandığımız harika bir organizasyona şahit olduk. Her türlü yatsıma ve görmemezlikten gelme politikalarına rağmen MHP yerel seçimlerde çok başarılı sonuçlar alacak. Ankara Arena spor salonunun hınca hınç dolduran gönül sevdalısı kardeşlerimiz sayesinde bu sinerjiyi hissettik. Keza Çiftlikköy’de de çok ciddi proje ve hedeflerle bizde süreci başlatmış durumdayız’ dedi

‘MHP adına Çiftlikköy’de tarih yazacağız’

   Seçimlerde MHP adına Çiftlikköy’de tarih yazacaklarını belirten Elbir, ‘İddia ediyorum, bundan sonra ilçemizde MHP ve Rıfat Elbir ile ilkler yaşanacak. Şimdiden Parti’ye ve bana olan teveccühü görmek inancımızı kat be kat artırmaktadır. Çiftlikköylü her hemşerilemizle kucaklaşacak, onların dertlerini ve hal çarelerini ortaya koyacak sağlam bir kadro ile yerel seçimlerde MHP adına Çiftlikköy’de tarih yazacağız. Türkiye sathında olduğu gibi ilçemizde de MHP ile her şey değişecek, bunu Allahın izni ile hep beraber göreceğiz.” Dedi.

Haber: Gamze Yüksel