Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çiftlikköy MHP İlçe Başkanı Fatih Şahin yaparken, anneler günü için şiirler okundu ve duygusal anlar yaşandı.

     Beyaz cafe’de düzenlenen anneler günü etkinliğine; Çiftlikköy MHP İlçe Başkanı Fatih Şahin, Çiftlikköy MHP İlçe Başkan Yardımcısı Rıfat Elbir, Çiftlikköy MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Özkul, ve MHP ilçe teşkilatı ve bir çok vatandaş katılım sağladı.

Bayanlara hitaben konuşan Çiftlikköy MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Özkul, ‘Bu güzel ve anlamlı günde aramızda olduğunuz için teşekkür ederim. Dünyaya gözümüzü açtığımızda gördüğümüz ilk varlık olan annelerimizin adını duyduğumuzda, yüzümüzde bir tebessüm, kalbimizde bir şefkat ve merhamet olur. En değerli varlıklarımız, bizi hayata hazırlayan ve her karşılaştığımız sıkıntıda yanımızda olan annelerimizin hakkını ödemek imkansızdır. Anneler hayatları boyunca çocukları için yaşarlar. Onların kıymetini kaybetmeden önce mutlaka bilmeli ve gönüllerini mutlaka hoş tutmalıyız. Öff bile demeden yanımızdan ayırmadan baş tacı etmeliyiz. Cennet ayaklarının altındadır’dedi.

Daha sonra yılın annesi olarak seçilen Çiftlikköylü bir vatandaşa, Çiftlikköy MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Özkul tarafından ödül takdim edildi.

Haber Foto: Gamze Yüksel