Yasama Sitesi ile Başkent 3 Tatil Sitesi arasında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, yaz aylarının başladığı bugünlerde çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

 

          İlçenin tüm sahil şeridini halkın rahatlıkla kullanabileceği, dolaşabileceği ve vakit geçirebileceği bir hale sokmak istediklerini belirten Dağ, “Göreve ilk başladığım günlerde sahilleri halka açacağımı söylemiştim. Bu sözümü tuttum. Geçmiş yıllarda girilemeyen, sahil şeridi yaz aylarında vatandaşlarımızın uğrak yeri oluyor. Şimdi bu çalışmaları ilerletiyoruz. Bu kapsamda Yasama Sitesi ile Başkent 3 Tatil Sitesi bölümdeki yolda da parke yol çalışması yaptık. Bu çalışmayı Engin Sitesi bölümüne kadar sürdüreceğiz” dedi.

Yaz döneminde hem ilçe halkına hem de ilçeye gelen misafirlere rahat ve huzurlu günler yaşatmak istediklerini belirten Dağ, sözlerine şöyle devam etti:

“Vatandaşlarımızın sahilimizi baştan başa dolaşabilmelerini sağlamak istiyoruz. Bunun yanında Yasama Sitesi’ni bağlayan köprüde de tadilat çalışması yapacağız. Yine aynı bölgede kafeterya veya çay bahçesi benzeri bir proje için de çalışmalara başladık. Yaz aylarında tatilcilerimiz gelmeden çalışmaları bitireceğiz. Çiftlikköy sahiliyle örnek bir ilçe olacak. Bölgenin en uzun sahil şeridinden birine sahip olacağız. Vatandaşlarımız da bu çalışmalarda bize destek oluyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum”  dedi.