Çiftlikköy Besa Düğün salonu’nda gerçekleşen iftar yemeğine, Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Hasan Öztürk, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Alaaddin Tunçbilek, Çiftlikköy Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Çiftlikköy CHP İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, Çiftlikköy Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Akay, CHP İl Genel Meclis Üyesi Bahar Doğan, Çiftlikköy Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Hayrullah Sarıhan, Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Halil Ayvaz, Çiftlikköy Tarımsal Kalkınma Kooperatif üyeleri ve birçok davetli katılım sağladı.

      Çiftlikköy Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Hayrullah Sarıhan, iftar öncesinde gelen davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.

    Çiftlikköy İlçe protokolüyle bir araya gelip kaynaşmak için iftar yemeği düzenlediğini söyleyen Çiftlikköy Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Hayrullah Sarıhan, ‘Bu iftar yemeği kooperatifimiz tarafından düzenlenmiştir. Bizleri böyle mübarek bir günde bu sofralarda toplayan Cenabı Hakka şükürler olsun. Kooperatifimiz gerek üye potansiyeli, gerekse ilçemize sağladığı maddi katkı ve yarattığı iş potansiyeli bakımından tarımsal üretici kuruluşudur’ dedi.

      Kooperatifin, Çiftlikköy’de ailelerin geçimini sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyen Sarıhan, ‘Örtü seralarımızda, yetiştirdiğimiz ürünün pazarlanmasında önemli rolü olan ve bizleri yalnız bırakmayan iftar yemeğimize katılan komisyoncu arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim. Bu iftar davetimize katılarak, bizleri onurlandıran herkese, yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim ‘dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel