Hasan Hikmet Çoraklı başkanlığında kurulan Çiftlikköy Turizm ve Kültür Derneği’nin iftar yemeğine, Çiftlikköy Turizm ve Kültür Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katılım sağladı.

     Çiftlikköy'de, kültürel zenginliğin korunması ve turizmin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla Çiftlikköy Turizm ve Kültür Derneği’ni kurduklarını söyleyen Hasan Hikmet Çoraklı, ‘ Derneğimiz 19-07-2012 tarihinde kurulmuştur. 1 yıllık süre içerisinde kuruluş aşamasını tamamladık. 6 ay içerisinde ilk kongremizi gerçekleştirdik. 15 günde bir yönetim kurulumuzla toplantılar yapıyoruz. Yönetim kurulumuz 7 kişiden oluşuyor. Amacımız derneği aktif tutmak, sürekli yeni etkinlikler düzenlemek. 1 yıl süre içerisinde ayrıca logo çalışması yaptık ve derneğimizin logosunu belirledik’ dedi.
     Çoraklı, ‘Derneğimiz, Çiftlikköy ilçemizin, turizm ve kültür değerlerine sahip çıkıp korumak için kurulmuştur. Amacımız, insanların, sosyal, kültürel menfaatlerini korumak, birlik ve dayanışmayı, kültür ve turizm alanında gelişmeyi ve ilerlemeyi sağlamak, gibi konularda yol göstermek ve destek vermektir. Kültür ve turizm ile ilgili her türlü konularda ilçemiz için fikir alışverişleri oluşturacağız. İftara katılan herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel