Törene, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Hasan Öztürk, Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Ataman, Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Aladdin Tunçbilek, Jandarma Komutanı Murat Şahin, Çiftlikköy siyasi partilerin temsilcileri ve protokolü, öğrenciler ve bir çok vatandaş katılım sağladı.

     Meclisin açılışının, ulusal egemenliğin 93. yılını kutladıklarını belirten Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Ataman, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Başta Büyük önder Atatürk olmak üzere canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, saygılarımı sunuyorum.

        Ülkemizin en büyük teminatı yani Meclisimizin açılışının, ulusal egemenliğimizin 93. yılını kutlamanın onurunu yaşıyorum. Bayramımız hepimize kutlu olsun. Sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hâkim olduğu bir dünyada el ele yaşamak ümidiyle. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum ’dedi.

    Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, öğrencilerin şiir ve kompozisyonlarını okuduğu törende, başarılı öğrencilere de ödülleri verildi.

        Çiftlikköy’de, düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Hasan Öztürk, Garnizon Komutanı Şevket Bayram, Belediye Başkanı Metin Dağ, Jandarma Komutanı Murat Şahin ve Emniyet Müdürü Alaattin Tunçbilek verdi.

        Sultaniye Şehit Baçerettin ve Gaziabdurrahman İlkokulu öğrencilerinden oluşan folklor grupları da halk oyunu gösterileri sergiledi.

Haber Foto: Gamze Yüksel