Toplantının onur konuğu da Samsun Merkez Canik İlçe belediye Başkanı Osman Genç’ti.

Mustafa Pehlivan, Çiftlikköy teşkilatının çok çalıştığını bu seçimleri alma noktasında terettütlerinin olmadığını, bu yerel seçimlerin her yönüyle önemli olduğunu, bundan dolayı her zamankinden daha çok çalışılmasını istedi. Ayrıca adaylık süreçlerinin yakında başlayacağını bundan dolayı AK Parti’ye büyük bir teveccühün olduğunu, bir sene öncesinden bu sürecin başladığını, meyvesiz ağacın dibinde kimsenin dolaşmayacağını, AK Parti’nin cazibe merkezi olmasının sebebini bu dönem burada AK Parti’ye iktidarın verileceğinin işareti olduğunu söyledi.

        Toplantıda, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, açılış konuşmasında teşkilat yapısı ve çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra, belediye başkanının basında partisiyle ilgili yersiz açıklamalarına da cevap verdi.

      Çiftlikköy Belediye Başkanı’na tepki   

Çelebi, Çiftlikköy Belediye Başkanının AK Parti ekiplerinin ev ev dolaşarak aleyhlerinde çalıştığını ve karalama yaptıklarını söylemesine tepki göstererek, “biz armut toplayan bir parti değiliz. Dünyaya adını duyuran bir partide siyaset yapıyoruz. Siyasal partiler seçim zamanı evlerden oy devşirmeye gitmez, her zaman halkıyla bütünleşir. Biz bunu yapıyoruz. Gördüğümüz eksikleri de eleştiririz. İftira mı yapılmış, olmayanlar mı konuşulmuş, Sahil mahallesinin alt yapısı çökmüş, başkan 50 yıl daha alt yapıya dokunulmayacağını söylüyor. Bu millet uyumuyor” dedi.

 

         Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bir sinevizyonla çalışmalarını anlatırken, Samsun’un çöp alanı, Romen vatandaşların çadır alanı, sanayi çarşısının ve ahırların bulunduğu, kısaca gözden çıkartılmış bir ilçede başkan olduktan sonra iki dönemde Canik’i Karadeniz’in favori ilçesi haline getirdiklerini, Samsun’a ikinci üniversiteyi kazandırdıklarını, halkın tüm ihtiyaçlarına el atarak insanca ve onurlu yaşam ortamları oluşturduklarını söyledi.

     Genç’in yaptığı açıklamalar tüm teşkilat mensuplarınca pürdikkat dinlendi.

        Belediye başkanı Osman Genç Sultaniye kahvelerini de ziyaret etti. Sultaniye halkının ilgisini ve takdirini toplayan Genç, sohbet esnasında çoğu ailelerle tanışık çıktı. Samsundan buraya göç eden ve hala Samsunla ilişiklerinin olduğunu söyleyen halkı Samsun’a davet etti.

       Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Çiftlikköy’ün tabiat yapısının çok güzel olduğunu ancak, gelişmeler noktasında çok geri kaldığını, AK Partili belediyeciliğin burada fark yaratacağını ve insanlara insanca yaşam ortamları oluşturmanın öncelikle belediyenin görevleri olduğunu belirtti. Artık Çiftlikköy’ü köylükten kurtarıp kent yapmak için bu iktidarın AK Partiye verilmesi gerektiğini söyledi.