Mavi cafe’nin açılışına, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy MHP İlçe Başkanı Fatih Şahin, Çiftlikköy MHP İlçe Başkan Yardımcısı Rıfat Elbir, Çiftlikköy CHP İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve bir çok davetli vatandaş katılım sağladı.

     Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, işletmenin, Çiftlikköy ilçesine, hayırlı olması temennisinde bulundu.

    Dualar eşliğinde açılışı gerçekleşen Mavi cafe’nin açılış kurdelesini, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy MHP İlçe Başkan Yardımcısı Rıfat Elbir kesti.

        Çiftlikköy’ün böyle bir mekâna ihtiyacını olduğunu söyleyen İşletme sahibi Yaşar Ceritoğlu, ‘Hatay’da 8 yıldır cafe işletmeciliği yaptım. Çiftlikköy’de oturuyorum. Çiftlikköylülerin, rahatça aileleriyle oturup sohbet edebilecekleri, toplantılarını gerçekleştirebilecekleri, bu mekanı açmayı uygun gördük.  Çiftlikköylüler için nezih ve güzel bir ortam hazırladık. Dost ve arkadaşlarınızla sıcak bir ortamda çayınızı ve kahvenizi içebileceğiniz, karnınız acıktığında yemeğinizi yiyebileceğiniz Mavi Cafe’de, sınırsız deniz manzarasıyla, hoş bir mekan, müşterilerimizi bekliyor’ dedi.

     Ceritoğlu, ‘Denize nazır geniş ve ferah mekanımızda, her yaş grubundan insan, keyifli şekilde vakit geçirebilir. Çiftlikköylülere, en iyi şekilde hizmet sunmak  için bütün çabalarımızı göstereceğiz. Menümüzde, nargile, sıcak, soğuk içecek, meşhur Hatay kahvesi, sabah kahvaltısı, fast food bulunmaktadır. Ayrıca Mokamp ve Yasama sitesi arasında plaj tesisi şezlong ve şemsiyemiz ücretsizdir. Mavi cafe rahatlığın adresi olacak. Nezih bir ortamda rahatlamak herkesin hakkıdır’ dedi.

   Görkemli açılışın ardından konuklara çeşitli ikramlar yapıldı.

Haber Foto: Gamze Yüksel