Yeni eğitim yılı hakkında bilgi veren Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Ataman, ‘Çiftlikköy’de,  22 eğitim ve öğretim kurumuyla, 220 derslikte, 5149 öğrenci ve 352 eğitim personeliyle yeni döneme başladık. Çiftlikköy’de,7 ilkokul, 7 ortaokul, 2 Anadolu Lisesi, 1 Anadolu Meslek Lisesi, Çıraklık Eğitim Merkezi, Halk Eğitim Merkezi, ve özel ve resmi ana okul olarak bu yıl eğitim ve öğretim yılına girdik. Bu yıl ilçemizde özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve bir ilkokul açılarak eğitim kadromuzu bir daha genişletiyoruz. Hızlı bir nüfus artışına maruz kalan ilçemizde Siteler Mahallesi’ne acil bir ilkokul, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne de bir ortaokul ve Anadolu Kız Meslek Lisesi ihale aşamasına geldi’ dedi.

          Çiftlikköy İlçesinin SBS’ deki başarısından da bahseden Ataman, ‘SBS’ ye giren 338 öğrenciden, 6 öğrenci fen lisesi, 6 öğretmen Lisesi, ve diğer öğrenciler ise Anadolu Meslek Liselerine girdi’ dedi.

    İlköğretim Haftasının ve Eğitim Öğretim yılının, öğrencilere, öğrenci velilerine ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen Ataman, ‘Başarılı bir ders yılı geçirilmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle ilçemizde tüm eğitim camiasını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı ülkemize, milletimize, eğitim camiasına ve tüm çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum’’dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel