Toplantıya, Yalova CHP İl Başkanı Özcan Özel, Yalova CHP İlçe Merkez Başkanı Burçin Tangürek, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy CHP İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve CHP teşkilatı katılım sağladı.

      Kendine değil, kentine yakışır bir belediye olacaklarını söyleyen CHP İl Başkanı Özcan Özel, ‘Yalova’da ve ilçelerinde sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçirerek, kendine değil, kentine çalışan hizmet anlayışıyla vatandaşımızı tanıştıracağız’dedi.

Özel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ın nezaket ziyareti için de teşekkür etti.

      CHP İl binasına ilk defa geldiğini ve teşkilatla çok güzel çalışmalar yapacağına inandığını söyleyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, ‘Biz 14 yıldır zaten sosyal belediyeciliği yapıyoruz. Kim olursa olsun herkese kapımız açık. İktidar olan bir sürü il ve ilçelerimiz var. Eğer iktidar olupta verilen nimetlerden yararlanamıyorlarsa, bunu halkın takdirine bırakıyorum. Yerel yönetimlerde, bu yoğurdu yeme meselesidir. Şu soruyu Yalova’ya sorsalar, en iyi ilçe hangisi diye ben eminim ki halk Çiftlikköy belediyesi diyecektir. Daha adaylar ortada yok. Pehlivanlar ortaya bir çıksınlar. Çiftlikköy’de seçimi alacağız ve bu konuda çok iddialıyım’ dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel