Ayhan Polat, ‘CHP Çiftlikköy ilçe teşkilatından Savaş Dinçer Çiftlikköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Sizin düşünceniz nedir?
 Bahar Doğan, ‘Yerel seçimlerde aday adaylığı için süreç başlamadı. Süreç başladığında herkes aday adayı olabilir. Şimdiden" Adayım adayıyım" diyebilmem mümkün değil.
Aday adaylık süreci için, CHP Genel Merkezi’nin bunu başlatması gerekir. Bunun başka yolu yoktur’ dedi.
   Polat’ın, ‘Bazı söylentiler var. Çiftlikköy ilçesinden CHP Belediye Başkan aday adayı olacağınız söylentileri var. Siz, Çiftlikköy’den mi yoksa Taşköprü’den mi aday
adayı olacaksınız?
     Bahar Doğan, ‘Bugünden adayım demekle, diğer aday adayı olacakların önü kesilmez. Günü geldiğinde süreç işler. Aday adayları çıkar ortaya, bunlardan biri aday olur. Süreç başlamadan nereye aday olacağınızı söylemek, üst makamlara saygısızlık olur. Bu bir siyasettir. Bugün pek çok kişi benim aday adayı olacağımı düşünebilir. Fakat daha sonra başka bir arkadaşımız aday adayı olarak çıkar ve o benden daha da iddialı görülebilir. Siyasette söz olmaz. Siyasette yarın neyin ne olacağı da bugünden planlanmaz’ dedi.
   Taşköprü Belediye Başkanlığı defterini de kapattığını vurgulayan Bahar Doğan, ‘Adaylığım, Çiftlikköy veya Yalova’dan olur diyemem. Şuana kadar 30 yıllık siyasi hayatımda hiçbir zaman ben buraya şuraya adayım demedim. Nerede görev verilirse ben orada olacağım’ dedi.
Haber: Gamze Yüksel