Siteler Mahallesi’ndeki bir site yönetimi tarafından yaptırılan kanalizasyon çalışmasını kontrol ettiği esnada toprak altında kalarak hayatını kaybeden Veysel Şaffak için belediye binası önünde tören düzenlendi. Bir süredir senelik izni nedeniyle şehir dışında bulunan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ da acı haber sonrası Çiftlikköy’e gelerek törene katıldı.

Dağ ile birlikte Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, bazı belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve yakınları törende hazır bulundu. Dağ, törende yaptığı konuşmada, Veysel Şaffak’ın uzun yıllardır Çiftlikköy Belediyesi’nde başarıyla görev yaptığını belirterek “Ne yazık ki çok talihsiz bir şekilde başarılı, dürüst, çalışkan bir mesai arkadaşımızı kaybettik. Böyle durumlarda söylenecek çok fazla bir şey yok. Kendisine Allah’tan rahmet, geride bıraktıklarına sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” dedi

Törende dua okunurken Şafak’ın yakınları da gözyaşı döktü. Şafak’ın cenazesi Alaattin Aksoy camiinde, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.