Çiftlikköy’ün ihtiyacı olan bir eksikliği giderdiklerini söyleyen iş yeri sahibi Sevim Şahin, ‘1 ay içerisinde sunduğumuz muhteşem lezzetlerle müşterilerimiz tarafından beğeniyle karşılandık. Çiftlikköy’de cafe ve fast food işletme olarak farklı bir konsept oluşturmak amacıyla yeni bir ses olacağız’ dedi.
        Şahin, ‘Hiç bir masraftan kaçmayarak iş yerimizde, ilçe vatandaşlarımıza ve ilçemize gelen misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak istedik. Müşterilerimiz, damak tadına hitap edecek lezzetleri, Hanımeli fast food cafe’de bulacaklar. Yeni bir işletmeyiz ama ne kadar zaman geçerse geçsin, hizmet ve lezzet anlayışımız hiç bir zaman değişmeyecektir. Kaliteyi hijyenik ortamımızda, müşterilerimize sunmanın yanında paket servisi ile muhteşem lezzetleri, müşterilerinin ayağına kadar götürüyoruz. Paket servisimiz var. En güzel servisin, müşterinin memnun olduğu hizmet kelimesini kendimize ilke edinerek, hizmette kusur etmeyeceğiz’ dedi.
       3 yıldan beri bu sektörün içinde olduğunu söyleyen Şahin, ‘İşletmemizde, kahvaltılar, çorbalar, makarnalar, tost çeşitleri, sahanda yumurta, burgerler, ekmek arası sandviçler, ızgara çeşitleri mevcut. Yakında da dondurma getireceğiz. Ben 89 macırıyım. İlerleyen zamanda, börek çeşitleri de yapacağız. Börek konusunda da çok iddialıyım’ dedi.
       Çiftlikköy esnafının ve halkının birbirlerine destek çıkmaları gerektiğini söyleyen Şahin, ‘Birbirimize sahip çıkalım. Bir şeye ihtiyacımız olduğunda, Yalova’ya gideceğimize birbirimizden alışveriş edelim destek olalım. Tüm halkımızı, işletmemizi görmeye davet ediyorum’ dedi.
Haber Foto: Gamze Yüksel