Çiftlikköy AK Parti İlçe Binası’nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Çiftlikköy AK Parti Başkan Yardımcısı Yakup Ofli, Çiftlikköy AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Yıldırım, Çiftlikköy AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertuna ve Çiftlikköy AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İbrahim Akay katıldı.

     Çiftlikköy AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İbrahim Akay,’ 1987 yılında belediye statüsüne kavuşan ilçemiz Çiftlikköy, doğal güzellikleri ve şehir merkezine yakınlığı ile Marmara’nın cazibe noktalarından biri haline gelmiştir. İlçemizi, 1987 yılından bugünlere taşıyan ilk belediye başkanımız Süleyman Akbay’a ve mevcut Belediye başkanına; ilçemizden seçilen il genel meclisinde ve belediye meclisinde görev alan meclis üyelerine, ilçemiz ve ilçemiz sınırlarında görev yapan muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, ilçemizde kamu hizmetlerini icra eden müdürler, memurlar ve işçilere yapmış oldukları hizmetler ve kazandırmış oldukları eserler adına teşekkür ederim’ dedi.

‘Çiftlikköy için hizmet zamanıdır’

       Çiftlikköy için artık hizmet zamanının geldiğini ifade eden Akay, ‘İlçemiz, büyük bir değişimin ve paralelinde gelişimin potansiyeline sahip kaynaklara ve imkânlara sahiptir. İlçemize olan talep giderek artmaktadır, özellikle ilçe merkezimiz sürekli göç almaktadır. Sahip olduğumuz beşeri kaynakları ve sosyal imkânları bir fırsata dönüştürmek için bir planlama ve koordinasyon gereklidir. Yerel yönetimler siyasetin, hizmetin en önemli lokomotifidir. Bütün mahalli yönetimler özellikle de Belediyeler ilçelerin büyümesi, gelişmesi için koordinasyonda en önemli yere sahiptir. Ve bunun için 2014 yılı Çiftlikköy’ün, AK Belediye hizmetlerine kavuşmasının zamanıdır. Çiftlikköy için yeni bir söz söyleme vaktidir. En iyisini yapmak için teşkilatımızla birlikte daha çok çalışmak, Çiftlikköy için hemşerilerimizin sorumluluğunu alma vaktidir. Önümüzdeki yerel seçimlerde milletimizin desteği ve duası ile Çiftlikköy için hizmet zamanıdır’ dedi.   

     İbrahim Akay kimdir?

      Kendini tanıtan Akay, ‘1963 yılında Çiftlikköy ilçemizin Gacık Köyünde dünyaya geldim. 23 senedir ticaretle uğraşmaktayım, 1990 yılından beri Yalova’da sigorta acenteliği faaliyetlerini yürütmekteyim. 20 yıldır aktif siyasette görevler alarak, değerli hemşerilerimize ve Yalova’mıza hizmet ettim. 1994–2009 Yalova Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildim ve Başkanvekilliği, Encümen Üyelikleri, Komisyon üyelikleri ve başkanları görevlerinde bulundum. Değerli Çiftlikköy halkımızın oyları ile 2009’da AK Parti Çiftlikköy İl Genel Meclis Üyeliğine seçildim, AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkanvekilliği ve İmar Komisyon Başkanlığı görevlerini yürütmekteyim. 4,5 sene içinde İl genel Meclisi encümen üyelikleri görevlerinde bulundum. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım’ dedi.

Halkımızla birlikte ilçemize, beldemize ve köylerimize önemli hizmetler yaptık’

      Akay, ‘AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanımız, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ve teşkilatlarıyla, Partimizin değerli üyeleri ve halkımızla birlikte ilçemize, beldemize ve köylerimize önemli hizmetler yaptık. Muhtarlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarının görüşlerini ve taleplerini alarak ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet ettik. Her bir köyümüzün ve her bir vatandaşımızın talebi, ihtiyacı önceliğimiz oldu. 4,5 sene boyunca yapmış olduğumuz hizmetlerimizde bize destek olan, katkı sağlayan her bir AK gönüllüye ve Çiftlikköylü hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev alarak, ilimize, ilçemize, siyasete ve değerli hemşerilerimize hizmet etme gururunu yaşadığım Adalet ve Kalkınma Partisi Çiftlikköy Belediye başkan aday adayı olduğumu sizlerin huzurunda açıklıyorum’ dedi.

‘AK Belediyecilik vizyonuyla buluşturma yolculuğuna hoş geldiniz diyorum’

     Aday gösterilip gösterilme meselesine takılmadan birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğini söyleyen Akay, ‘Parti teşkilatımın vereceği görevleri bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eksiksiz yerine getirmek suretiyle Çiftlikköy’e ve Çiftlikköy halkına hizmet etmeye devam edeceğim. Adayımız her kim olursa olsun, Çiftlikköy’ün AK Parti Belediyesi olması için tüm gayretimle var olacağım.

Sonuç olarak ben veya sen, biz veya siz değil; kazanan Çiftlikköy olacaktır. Çiftlikköy, AK Parti Belediyeciliği hizmet anlayışı ile proje ve yatırım merkezi olacaktır. Çiftlikköy ilçemizi, AK Belediyecilik vizyonuyla buluşturma yolculuğuna hoş geldiniz diyor’ şeklinde konuşmasını tamamladı.

Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi ise Akay’ın aday adaylığının hayırlara vesile olmasını diledi.

Haber Foto: Gamze Yüksel