Kardeşlik ve hedef 2071 futbol turnuvası hakkında açıklama yapan Çiftlikköy AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aydın, ‘Geçtiğimiz haftalarda çeyrek final maçları oynandı. Yarı finale katılmaya hak kazanan dört takım 10.05.2013 Pazartesi (saat 22:00-23:00), 11.05.2013 Salı (saat 22:00- 23:00) tarihlerinde,  Çiftlikköy halı sahasında maçlar yapılacak. Daha sonra galip gelen takımlar ise final maçını oynamaya hak kazanacak’ dedi.

      Aydın, ‘Kardeşlik turnuvasının sonuna yaklaştık. Toplam 16 takım ile başlanılan turnuvada her takım, 10 kişiden oluşmaktadır. Bu sayede toplamda, 160 gence ulaştık. İlçemizde, turnuvaya katılan tüm gençler,  birbirleri tanıyarak, dostlukları daha da pekişti’dedi.

     Ülkemizin şu anda önemli bir sınavdan geçtiğini söyleyen Aydın, ‘Bu süreçte kardeşlik ortamlarına,  ihtiyaç duyuluyor. Karmaşanın hakim olduğu bir ortamda, doğru ile yanlış ayırt edilemez. Bundan dolayı bu tür organizasyonları, bundan sonra daha da yaygınlaştırıp, devam edeceğiz ’dedi.

     Yarı finale kalan Osmanlı torunları-Kafkas spor-Ebrar spor-Pis yedili takımlarına başarılar dileyen Aydın, ‘Final maçına Yalova AK Parti Milletvekilimiz Temel Coşkun’da katılacak. Tüm elenen takımları da davet edeceğiz’dedi.