Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, ‘Çiftlikköy teşkilatının çalışmalarını, teşkilatın yönetim kadroları ile koordineli çalışmalarını takdir ediyorum. Bu güne kadar teşkilat ve ilçe başkanı tökezleme yaşamadan halkla bütünleşti. Ramazan ayında performans kaybı yaşamadan bir Ramazan geçirdik. Bundan dolayı Çelebi’ye ve ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum’ dedi.

 

      Yalova’dan sorumlu olan bir milletvekili olarak tüm teşkilatların çalışmalarını takip ettiğini söyleyen İstanbul AK Parti Milletvekili Osman Boyraz, ‘AK Parti’nin gönüllü kadroları her zaman takdire şayan ancak Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı ve teşkilatının farklılığını her zaman takdir ettik.  Çiftlikköy, sürekli çalışarak, seçim sürecini beklemeden halkla iç içe. Kadın, gençlik kolları yönetimi koordineli çalışarak, AK Parti’nin misyonunu en güzel şekilde yansıtıyor. Bu seçimlerde Çiftlikköy halkı, beklediği AK Partili belediye’ye bu dönem kesin ulaşılacak’ dedi.

      Genel siyaset ve bunun seçimlere yansıması üzerinde de duran Boyraz, ‘Teşkilat, daha da hızlanmalı, seçim gün geçtikçe bize yaklaşıyor. Her geçen günün ve saat doldurulmalı. Hedef, seçimleri almak değil, büyük bir farkla almak. Halk, bu çalışmaları karşılıksız bırakmayacak, vefakarlığını gösterecek’ dedi.

    Toplantı sonunda Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, ‘Yaptığımız çalışmalarda ve başarılarda genel merkezinden köy teşkilatlarına kadar bir ahenk, iş bölümü, sorumluluk, motivasyon, gönüllülük unsurlarının ön planda olması, bizi başarıya ulaştırıyor. Çalışmaların takdir edilmesi, bize  ivme kazandıracak. Bu ziyaretten dolayı il başkanına, koordinatör vekile ve başarının mimarı yönetici arkadaşlarına teşekkür ediyorum’ dedi.

AK Parti Çiftlikköy Gençlik kolları Dilipak’la buluştu

 

Diğer yandan AK Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ahmet Karadoğan ve bir grup gençle, Akit Gazetesi yazarlarından Abdurrahman Dilipak’ı Istanbul’da ziyaret ederek, çeşitli konularda fikir teatisinde bulundu.