2013 yılında da aynı tempoyla çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Dağ,“Mutlaka eksikliklerimiz vardır. Ama Çiftlikköy ve çevresinde hiçbir belediyenin yaptığına inanmadığımız yatırımlar yaptık. Alt yapısıyla, üst yapısıyla vatandaşlarımızı memnun etmeye çalışıyoruz. 2013 yılında da aynı tempoyla devam edeceğiz ve hatta daha fazlasını yapmaya çalışacağız” dedi.

  14 yıl boyunca yürüttüğü politikayı 15. yılında da yürüteceğini söyleyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, 2013 yılında en büyük projelerinin de engellilere yönelik olduğunu söyledi.

Başkan Dağ, “Benim 14 yıl yürüttüğüm politikayı 15. Yılında da sürdüreceğim. 2013 yılındaki en büyük projem engelli vatandaşlarımızın sokaklarda caddelerde rahat yürümelerini sağlamak. Engelli vatandaşlarımız okuluna, cami’sine, belediyesine rahat ulaşması imkanını sağlamak olacak.

Bu büyük bir projedir bu, eğer ki bu proje için maddi imkanlarım el vermese, MARKA’dan yardım talebinde bulunacağım.

2013 yılında yapacağım çalışmaların bazıları ise minibüs güzergahındaki yolları asfaltlama çalışmasını yapmak. Kazımiye Deresi’nde yeşillendirme çalışması ve mahallelerde zabıta merkezleri kurma çalışmalarımız olacak. Her mahalleye çocuk parkı yapılacak. Yakın zamanda tüm mahalle muhtarlıklarına ve ilçe’nin belirli merkezlerine sandık koyup Çiftlikköy ilçe halkının taleplerini alıp, ona göre 2013 programımızı vatandaşımızın isteği doğrultusunda hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

“Sayın Süleyman Çelebi’nin beyni küçük”

Çiftlikköy’de yapımına başlanan Ziraat Bankası Şubesiyle ilgili Çiftlikköy Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi’nin eleştirilerine cevap veren Dağ, “Ben, Süleyman Çelebi’nin söylediklerini dikkate almıyorum. Onun küçük beyni, benim çalışmalarımı kaldıracak düzeyde değil. Metin Dağ, üzerinde basında yer edinmeye çalışıyor. Çıkıp araştırsın, Çiftlikköy İş Bankası Şubesi’ni kim getirdi. Çiftlikköy Belediyesi Yalova’nın en büyük belediyesi. Ancak, diğer küçük belediyelerle kıyasladığımızda hiçbir çalışma yatırım görmedi. Sporsal faaliyetlerimiz ve başarılarımız ortada. Kapalı bir spor salonumuz bile yok. Çelebi’nin söyledikleri Sayın Başbakan’ımızla çelişiyor. Daha düne kadar iktidar partisi ve milletvekilleri en çok çalışan belediyenin Çiftlikköy Belediyesi olduğunu söylüyorlardı. Çiftlikköy halkı bana ne zaman dur derse, o zaman duracağım. Bana aday olma derlerse, aday olmayacağım.” Dedi.

Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimler için, şimdilik herhangi bir partiyle ilişkisinin olmadığını belirten Dağ, “Benim bütün partilerle iletişimim var. Tüm partilerle konuşuyorum, yeri gelince eleştiriler de yapıyorum. Önümüzdeki seçimlerde herhangi bir partiyle anlaşmam yok. Belirli bir görüşmem oldu mu? Oldu, ama kesin bir şey yok. Bir davetiye falan almadım. Bir davetiye de vermedim. Bu yanlış anlaşılmasın. Daha seçimlere çok var. O zamana kadar şartlar nasıl olur, bilemem.” Dedi.  Haber-Fotoğraf: Halil Fidan