Çok sıcak bir ilgiyle karşılandıklarını belirten Çiftlikköy MHP İlçe Başkanı Fatih Şahin,"Artık, yerleşim birimlerinin hatta ülkelerin gelişmişlik düzeyleri, engelli vatandaşların karşılaştıkları zorlukları ortadan kaldırmakla doğru orantılıdır. Engelli olmak, doğuştan bir kader değildir. Ne oldum değil, ne olacağız diye düşünmeliyiz. Bu noktadan hareketle her birimiz birer engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Yerel iktidarımızda engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız inşallah"dedi.

    Çiftlikköy MHP İlçe Başkan yardımcısı Rıfat Elbir de, bu konuda bu güne kadar yapılan yanlış çalışmalara değinerek, yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

   Hatıra fotoğrafları çekilerek ziyaret sonlandırıldı.

   Daha sonra, yapılan program gereği, Çiftlikköy'de engelli çocuğu olan bir aile ziyaret edildi. Sorunları dinlendi. Çözüm için ne gerekiyorsa yapılması kararlaştırıldı.

   Çiftlikköy MHP İlçe Başkanı Fatih Şahin,"Her iki ziyaret de son derece samimi bir ortamda ve olumlu geçmiştir. Katılımcılara, dernek yöneticilerine ve ziyaret edilen aileye çok teşekkür ediyoruz’’dedi.