Ev yemekleri, ızgara çeşitleri ve pide çeşitlerini bulabileceğiniz “Mutfağım Kebap Sarayı & Hatay Mutfağı” aynı anda 250 kişiye hizmet veriyor.Küçük bir dükkanla başladığı sektörde işini büyüterek, kendi işinin patronu olan “Mutfağım Kebap Sarayı & Hatay Mutfağı” işletmecisi Aynur Ferşatoğlu uzun yıllar emek verdiği sektörde hizmet etmenin ve misafirlerini ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor.
‘Bir başarı hikayesi’
4 kız çocuğu annesi olan Ferşatoğlu, daha önce Yalova’da açtığı küçük bir işletmede ev yemekleri yaptığını söyledi. Ferşatoğlu, daha önce yıllarca esnaflık yaptım ama bir ara işler iyi gitmedi ve kapatmak zorunda kaldım. O dönemde kızlarımla ilgileniyordum. Sürekli bir araştırma içindeydim. Çünkü, boş durmayı sevmiyor sürekli bir şeylerle uğraşmak istiyordum. Yaptığım araştırmalar sonrasında Yalova’da yemek sektörünün iyi gideceğine karar verdim. Küçük bir iş yeriyle başladım. Babam o dönemde destek oldu bana. Sonra KOSGEB’in girişimcilik kursuna gittim ve 30 Bin lira hibe alarak işimi büyüttüm. Daha önce her işi kendim yapıyordum. Sonra rabbim çalışmamızın karşılığını verdi ve aşçı, bulaşıkçı ve şoför alarak işimizi büyüttük.” dedi. 
‘Konseptiyle dikkat çekiyor’
Ferşatoğlu, “Çiftlikköy’de bulunan bu iş yerinin devredildiğini duydum. Bir anda karar vererek burayı aldım. Eşimin bile haberi yoktu. Çünkü aradığım özelliklerde bir yerdi. Farklı bir konsept uyguladık. Bahçesinde süs havuzları oluşturduk. Yeşilin ferahlığına biraz da renk katarak farklı bir konsept oluşturduk. Gelen misafirlerimiz buradan keyifli bir şekilde ayrılıyorlar.” dedi
‘Çiftlikköy’ün yeni lezzet durağı’
İşletme müdürlüğünü Serkan Uçar’ın yaptığı Mutfağım Kebap Sarayı & Hatay Mutfağı güler yüzlü ve profesyonel kadrosuyla misafirlerini konuk ediyor. 35 çeşit serpme kahvaltı, ızgara çeşitleri, ev yemekleri ve pide çeşitleri bulunuyor. Dışarı özel siparişle toplu  yemekcatring hizmeti veriliyor. Özel günlere yönelikte hizmet veriliyor.
Haber / Foto: Yunus Ozan SÖYLER