Ofli, ‘Sayın Çalışkan, önemli konuşmalar içerisinden, cımbızladığı bir ifadeyi çarpıtarak yorumlamasını anlamış değiliz. İlçe başkanımız AK Partili olmayan belediyelerin genelde başarısız olduğunu, hükümet imkanlarını kullanma yetenekleri olmadığını, küçük bütçelerle, küçük yatırımların ve makyajın peşinde olduklarını belirmiştir.

   Sayın Çalışkan, çok iyi bilmektedir ki, susuz kalan İzmir’i susuzluktan kurtaran AK Parti Hükümet projesidir. Geçmiş dönemlerde iktidardan olmayan belediyeler paylarını alamazken, AK Parti döneminde herkese adil bir şekilde payları verilmektedir. Mağduriyetler en çok CHP dönemlerinde yaşanmıştır’dedi.

   Çiftlikköy’ün hala köy statüsünde kalmasının temelinde, AK Partili bir belediyenin olmaması yatmakta olduğunu söyleyen Ofli, ‘Yılbaşından beri Spor Müdürlüğü, ilçe merkezinde bir arsa aramakta ve gençlerin kendilerini geliştireceği birçok kurs ve etkinliğin yapılacağı, Gençlik Merkezi’nin ödeneği hükümetimizce çıkartılmasına rağmen,  belediye başkanınız her ne sebeple olduğunu anlamadığımız bir şekilde futbol sahasının yanında, gençlik merkezine yer gösterebilmiştir. Bu ilçe imara açılırken şehir merkezinde hiç mi, sosyal alanlar için yer ayrılmadı, yoksa gençler şehrin kenar mahallesine mi uygun görüldü. Sayın Çalışkan, yardımcı olsun Gençlik Merkezini şehrin merkezine alalım. İyi niyetini anlayalım o zaman. Hükümet yatırımlarını engelleyen bir belediye değil, bu yatırımları ilçeye taşıyacak bir iktidardan bahsedilen konuşmadan Çalışkan’ın böyle bir sonuç çıkartması da düşündürücüdür’dedi.

    Ofli, ‘Aslında, CHP İl Başkanı Özcan Özel’in 25 Nisan 2013 Perşembe günü Yalova Gazetesi’ne verdiği demeçte “2014 seçimlerinde Çiftlikköy’de Sosyal Belediyeciliği hayata geçireceğiz’’demesi ilçe başkanımızı haklı çıkarmaktadır.  AK Parti olarak, bizler 15 yıldan beri Çiftlikköy’de sosyal belediyecilik yok diyorduk. Sosyal ve adil belediyeciliğin AK Partili belediyelerce yapılacağını diyorduk. Sözümüz doğrulandı. Bu güne kadar yandaş belediyeciliğin uygulandığını, yandaş olmayanların çeşitli şekillerde mağdur edildiğini, hatta bu konuda Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, görevi kötüye kullanmaktan mahkemelik olduğunu kamuoyu bilmektedir’dedi.

     Ofli, ‘Sayın Özel, ikinci cümlesinde “Kendine değil kentine çalışan hizmet anlayışı ile vatandaşımızı tanıştıracağız” sözü ile de, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanımız Süleyman Çelebi’yi doğrulamış ve bizlerin 10 yıldan beri söylediğimiz kendine değil kentine çalışan Belediye başkanı istiyoruz sözümüzün ne kadar doğru ve yerinde olduğunu, kendi partisine geçtiğimiz günlerde kattığı belediye başkanının 15 yıldan beri sosyal belediyecilik yapamadığını kendi beyanları ile itiraf etmiştir’dedi.

  Adalet ve Kalkınma Partisi’nin,  ilçedeki belediyenin yaptığı ayırımcılığa hiçbir zaman düşmediğini ve düşmeyeceğini söyleyen Ofli, ‘Önümüzdeki seçimlerde halkımız bu sözlerimizin doğruluğunu ispatlayacaktır’dedi.