Çiftlikköy’e farklı bir bakış açısı kazandıran, Başkent 3. Sahil Sitesi No: 23’de hizmet veren Önder Lahmacun ve Kebap Salonu, havuzlu bahçesinde müdavimlerine, bu yazda eşsiz bir hizmet için kolları sıvadıkları görülüyor.

  Havuzlu geniş bahçesinde, kebap salonu, market şarküteri, tekel bayi, kafeterya ve mısır standıyla bu bölgede yaşayanların değişmez adresi olan işletmede gıda üzerine her türlü hizmeti almak mümkün...

  Her yaz Çiftlikköy halkı ve dışarıdan gelen yabancılar tarafından yoğun ilgi gören Önder Şarküteri, Kebap, Pide ve Lahmacun Salonu bu yazda, damak tadına önem verenlerin uğrak yeri olacak.

  İşletmenin ortaklarından Mehmet usta, ‘‘Açıldığımız günden bu zamana kalitemizden ödün vermeden, dostlarımızla birlikte bugünlere geldik. Temiz ve hijyenik ortamda müşterilerimize en iyi lahmacun, pide ve kebap çeşitlerini sunmaya çalışıyor, damak tadına hitap ediyoruz. 

  Lezzeti, güler yüzü, hijyeni arayanları işletmemize bekliyoruz’ dedi.

  Aile şirketi olan ve yıllardır hizmet sektöründe, kendilerini ispatladıklarını söyleyen Mehmet usta, ‘İşletmemizde, kömür ateşinde her cumartesi akşamı et döner, piliç şiş, kuzu şiş, köfte, karışık ızgara, hamburger, patates cips, lahmacun, kebap ve pide çeşitleri, kadayıf, künefe, sütlaç, kemal paşa, dondurma ve her türlü sıcak soğuk içecekler ile bu yıl bardakta mısır standı ile 7’den 70’e her vatandaşımıza hizmet veriyoruz.

  İşletmemizde, hijyeni ve tazeliği ön planda tutarak, geçmişten gelen lezzet standardını günümüzde de sürdürerek, başta Çiftlikköy ilçesi olmak üzere, başka şehirlerden gelen yazlıkçı müşterilerimize Önderler farkıyla, kaliteden ödün vermeden, hizmet vermeye devam edeceğiz.

Haber Foto: Gamze Yüksel