Antalya, Side ve Bellek’te gerçekleştirilen ve 4 gün süren katalog çekimlerinde Amerikalı modeller Ashley H. ve Jonathan W. ile Danimarkalı model Martine A. objektif karşısına geçtiler. Çocuk modellerin de yer aldığı İlkbahar – Yaz katalog çekimleri bir hayli renkli ve eğlenceli geçti.

       Katalog çekimlerinde; 2013 İlkbahar-Yaz’ın en çok tercih edilen renkleri olan beyaz, lacivert, limon sarısı, mercan, mint yeşili ve pudra renkleri ağırlıklı olarak kullanıldı. Bu dönemin modası kalem etekler, desenli, bol paça ve yüksek belli pantolonlar, marin ceketler, çiçekli şifon elbiseler, mini etekler, sade şık bluzlardan oluşan bayan giyim kıyafetleri ile blazer ceketler, keten pantolonlar, keten gömlekler, jeanler ve yazı simgeleyen t-shirtlerden oluşan erkek giyim kıyafetleri ön plana çıktı. Çocuk giyimde ise; balon etekler, çiçekli elbiseler, şortlar ve t-shirtlerden oluşan kıyafetler kullanıldı.

     Bursa, Yalova, İzmir, Kocaeli, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Özdilekpark Antalya Alışveriş Merkezlerinde müşterilerine her zaman en kaliteli ürünü en hesaplı fiyatlara sunma amacı taşıyan Özdilek Alışveriş Merkezleri, mağazalarında  İlkbahar – Yaz  sezonuna iddialı giriyor.

 

Zengin ürün yelpazesinden oluşan Özdilek İlkbahar - Yaz katalog’u önümüzdeki günlerde Özdilek mağazalarında yerini alacak.