Çiftlikköy’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin gün geçtikçe güçlendiğine değinen Elbir, parti çalışmalarında Çiftlikköylüler tarafından hoşgörüyle karşılandıklarını, yerel seçimler öncesi Çiftlikköylülerin MHP’ye büyük tevecühlerinin olduğunu söyledi.   Çiftlikköy’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin gün geçtikçe güçlendiğine değinen Elbir, parti çalışmalarında Çiftlikköylüler tarafından hoşgörüyle karşılandıklarını, yerel seçimler öncesi Çiftlikköylülerin MHP’ye büyük tevecühlerinin olduğunu söyledi.

  Elbir, “Artık Çiftlikköy’de Milliiyetçi Hareket Partisi her geçen gün, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları, mahalle temsilcilikleriyle güçlenmektedir. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde en iddialı parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

  Hiç kimse bizim gücümüzü, görmemezlikten gelmesin. Hem AK Parti’ye, hem de CHP’nin adayına meydan okuyorum. Kendisine güvenen aday ile istediği yerde, ister minder de, ister çayırda kozlarımı paylaşmaya hazırım.

  Yeni katıldığı CHP’den aday olacağı kesinleşmeden, sağda solda, “Karşıma pehlivan çıksın, bekliyorum” şeklindeki açıklamalarıyla rakipsiz olduğunu zanneden çiçeği burnunda CHP’li Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ın bu sözlerini, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli’nin, önümüzdeki günlerde Yalova’ya gelip, MHP’nin adaylarını bu kente tanıtacağı günün ardından, bizim pehlivanımızın adını da tüm Türkiye duyacak. Bakalım o zaman da, Sn. Dağ’ın bü tür meydan okumalarını duyabilecekmeyiz.

  Biz, hızla yükselen oy potansiyelimiz ile önce yerel seçimlerde iktidara, ardından da 2015 yılında yapılacak Genel Seçimlerde, Türkiye’nin iktidarına geleceğiz. Bundan hiç bir kuşkumuz yoktur. Bizlere, inanan ve güvenenleri, Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında buluşturmuk, boynumuzun borcudur” şeklinde konuşarak iddialı olduklarını söyledi.

Haber: Ayhan Polat