Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himaye ve katılımlarıyla açılış yapan fuar, sadece milli imkanlarla üretim yapan firma ve kurumların katılımıyla gerçekleşti. Türkiye’nin en önde gelen savunma ve havacılık şirketleri, yurtdışından gelen binlerce yabancı iş adamı ve yurt içinden birçok genel ziyaretçiyle görücüye çıktı.

  Bu yıl da açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı MÜSİAD EXPO Fuarı; birçok  ülkeden işadamı ve firmaların yanı sıra, bakan ve çok sayıda üst düzey bürokratın katılacakları 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirecek. 

  Adem Saruhan; “Açılışını Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacakları MÜSİAD EXPO’nun 17’ncisini, 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu minvalde ilimizdeki sanayici ve iş adamlarımızı, ticaret erbabı kişileri, müteşebbisleri, ilimiz bürokratlarını, kamu kurum kuruluşların idarecilerini ve ilimiz firmalarını fuarımıza davet ediyoruz” dedi.
  Ayrıca Saruhan; “Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi Türkiye’nin geleceğe yön veren ülkeler arasına girmesinin, ancak “Milli Ekonomiyle" başarabiliriz. Bu doğrultuda yerli üretim yapan ve milli gururlarımız olan markaların da yer alacağı fuarımız dünyaya önemli mesajların verileceği bir platform olacaktır” diyerek sözlerine son verdi.