Seçimden seçime değil, sürekli siz vatandaşlarımız ile iç içe olacağız

     Ak Parti Çiftlikköy Belediye Meclis Aday Adaylığını açıklayan Batcı, ‘Birlikte yaşadığımız ilçemizin daha mutlu ve müreffeh yarınlara taşınması için toplumun tüm kesimleri ile birlikte yürüttüğüm diyaloglar neticesinde belediye meclisi üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulunma kararı aldım. Bu yola çıkarken siyasetin halka hizmet için yapılması gerektiğini biliyor ve tüm nefsi duyguları bir kenara bırakıp, halkımızın tümünü kucaklayıp gelecek nesillere daha yaşanabilir Çiftlikköy bırakmak için çalışmak gerektiğini söylüyorum. Bu göreve talip olurken ilçemizin birçok problemine de talip olduğumuzun farkındayım. Bu sebeptendir ki siz vatandaşlarımız ile diyaloğumuzu hiç kesmeyeceğiz, seçimden seçime değil sürekli siz vatandaşlarımız ile iç içe olacağız. Yolumuzu siz değerli halkımız çizecek ve bu yolda bizler ilerleyeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile çıktığımız bu yolda yüce rabbimden önümüzdeki engelleri kaldırmasını, ilçemiz ve gelecek nesiller için hakkımızda hayırlara vesile olmasını niyaz ederim’ Dedi.

Sebahattin Batcı kimdir?

       1979 yılında Yalova Çiftlikköy de dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Şehit Baçerettin okulunda tamamladı. 1994 yılında esnaflık hayatına Çiftlikköy sahil mahallesinde kuaför dükkanı açarak başladı. 2 yıl sahil mahallesinde esnaflık yapan Sebahattin Batcı, daha sonra Yalova merkezde yine kuaförlük alanında bay bayan üzerine bir işletme açarak 1999 yılına kadar burada esnaflık hayatını sürdürdü mesleki açıdan Yalova'da birçok farklı kesimler ile diyaloglarını iyi bir şekilde kuran Batcı kuaförlük hizmetleri açısından bu dönemde Türkiye birincilik ödülüne layık görüldü.

  Aynı zamanda Çiftlikköy sahil mahallesinde halen faaliyet gösteren Kuaförmen adında bir işletmeyi genç arkadaşları ile birlikte kurdu. 1999 yılında vatani görevini yerine getirmek için Bitlis’in Mutki ilçesindeki birliğine katıldı. Vatani görevini tamamladıktan sonra 2001 yılında kuaförlük hizmetine ara veren Batcı, İstanbul'da güvenlik ve koruma alanında faaliyet gösteren bir şirkette güvenlik müdürü olarak iş hayatına devam etti, birçok özel ve devlet sektöründe faaliyet gösteren kurum ve şirketlerin koruma ve güvenlik organizasyonları, özel sektörde bulunan sanatçıların koruma hizmetleri organizasyonları yaptı, bu esnada Yalova'da faaliyet gösteren HKN güvenlik şirketlerinde yönetici olarak görev alan Batcı bu kapsamda güvenlik sektöründe 6 yıl hizmet verdi.

2007 yılında Çiftlikköy'de bulunan ÇEVİK FLOWERS uluslar arası çiçek ve nakliyat sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette genel müdür olarak iş hayatına devam ederken yine aynı sektörde faaliyet gösteren FLORA HOLLAND şirketinin de genel müdürlüğünü yürüttü bu süre zarfında Çiftlikköy Sahil Mahallesinde çay bahçesi işletmeciliği İstanbul taksimde kafeterya işletmeciliği yapan Batcı, 2011 yılında Çiftlikköy'de eski mesleği olan kuaförlük üzerine bir işletme açtı halen bu işletmenin başında olan Batcı evli ve bir çocuk babasıdır.

   İlk olarak siyasi hayatına MHP teşkilatlarında başlamış. AK Parti'nin kuruluşu olan 2002 yılında siyasi hayatına ak parti çatısı altında görev alarak devam etmiştir, AK Parti Çiftlikköy Gençlik Kollarında görev alan Batcı, 21.10.2013 tarihine kadar mahalle teşkilatlarında görev aldı. Ak Parti genel merkez Ar-Ge başkanlığının düzenlediği 3 dönem yerel yönetimler konulu siyaset akademisine iştirak etti.

  Teşkilat içerisinde görev aldığı dönemlerde gençler ile diyaloglarını sıkı tutup, onların sorunlarına imkanları nispetinde çözüm bulmaya çalışmıştır. Mesleki açıdan birçok genci yetiştirip meslek ve işletme sahibi yapmıştır.

Haber: Gamze Yüksel