‘Başkanlığa aday adaylığımı, bayramdan sonra resmen açıklayacağım’

Çiftlikköy AK Parti’den Belediye Başkan Adaylığını açıklayacağını söyleyen Ali Murat Silpagar, ‘Belirli kişilerin menfaatleri doğrultusunda ve çıkarlarını gözetecek şekilde kesinlikle hareket etmeyeceğim. Amacım, samimi, dürüst ve adil olarak gece gündüz demeden çalışıp ilçe adına hizmet etmek olacaktır. Her geçen gün havanın biraz daha ısındığı Çiftlikköy ilçesi ortamında, başkanlığa aday adaylığımı bayramdan sonra resmen açıklayacağım’ dedi.

‘Bu yolda varım ve var olmak için devam edeceğim’

      Çiftlikköy’ü ilçesinin çehresini ve marka değerini yükselteceğini vurgulayan Silpagar, ‘Yıldız Teknik Üniversitesinde görev yapmaktayım, görevimden bayram sonrası istifa edip aday adaylığımı açıklıyorum. Önümüzdeki süreçte yerel yönetimler eğitimden sağlığa birçok alanda söz sahibi olacak. İlçemizin çehresini ve marka değerini yükselteceğim. Bazıları bizlerin söylediği sözlere başka anlamlar yükleyerek karışıklık çıkarıyor. Çiftlikköylü olmadığım ve burada yaşamadığıma dair haberler yayılmaktadır. Bizler bunların kim olduklarını ve ne için yaptıklarını iyi biliyoruz. Bizler bir olarak bu çatı altında aynı gaye doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkım adına ilçemde hizmete talibim.  Bu yolda varım ve var olmak için devam edeceğim’ dedi.

       Ali Murat Silpagar kimdir?

     İlkokulu Çiftlikköy Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulunda, orta öğrenimi 1984 yılında Yalova Lisesinde tamamladı. Elektrik Mühendisi olarak 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesin’den mezun oldu. İki yıl Yalova’da Elektrik Mühendisi olarak serbest çalıştı. 2002 yılında Yıldız Teknik Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak işe başladı.  Marmara Üniversitesi Ekonometri Anabilim Dalında İstatistik üzerine yüksek lisans yaptı. Halen Öğretim Görevlisi olarak Yıldız Teknik Üniversitesinde görev yapmakta. Evli 1 çocuk babası Çiftlikköy Sahil Mahallesinde yaşamaktadır.

Haber: Gamze Yüksel