Metin Dağ’ın “Hazır Mezarın Ölüsü” gibi davrandığını, siyasetin bir seviyesinin olması gerektiğini, insanların gözüne baka baka matraklık yaparcasına beyanatların döneminin geçtiğini belirtti.

AK Parti İlçe Başkanı Çelebi “Belediye başkanı gündemde kalmak için belli periyotlarla suni gündem oluşturmaktadır. Medyaya akseden açıklamalarını şakamatik olarak değerlendiriyorum. Bir yıldan beri halkımızdan partimize yapılan müracaatlarda çeşitli harçların yatırılmasında, maaş ödemelerinde ve devlet bankasının ilçedeki eksikliği konusundaki talepleri il başkanlığımıza ve milletvekilimiz Temel Coşkun’a bildirdik. Milletvekilimiz ilgili bakanlık ve genel müdürlük nezdinde yaptıkları girişimler neticesinde yaklaşık dört ay önce yılbaşında ilçemizde Zıraat Bankasının bir şubesinin  açılacağının müjdesini vermişti. Verilen müjde tahakkuk etti. Başkana bankaya yer tespiti ile ilgili yapılan müracaatla bilgi sahibi olunca, sayın Dağ kazılmış mezara atlar gibi, bankanın müjdesini vermesini sağlıklı bir açıklama olarak görmüyorum. Siyasi etiğe de yakıştıramıyorum. Burada yapması gereken AK Partiye bir teşekkürdü. Bu güne kadar bu şekilde siyasete alışmış olabilir. Ancak artık bu devir eskilerde kaldı, bu tavır halkı balık zekalı yerine koymaktır. Bu halk her şeyi takip etmektedir.

AK Partinin Türkiye ekonomisine getirdiği canlılık elbette Çiftlikköy’e de yansımıştır. Özellikle körfez köprüsü ve Gebze-Bursa otoyolu, ilçemizin köylerinde bile büyük bir hareketlilik getirmiş, gayrimenkullerde ve yatırımcılarda ciddi hareketlilik sağlamıştır. Bütün bunlar ilçemizi hızlı bir gelişmeye sevketmektedir, ancak belediyenin bu gelişmelerin önünü açmakta yetersiz kaldığını belirtmemiz gerekir.” Dedi.

Çelebi, Çiftlikköy’de AK Partili bir belediye olmamasına rağmen Çiftlikköy’e AK Partinin yatırım yağdırdığını, hafta sonu milletvekili Temel Coşkun’un yeni bir müjdesinin halka verileceğini belirtti.

 Ocak ayı belediye meclis toplantısına da değinen Çelebi, kentsel dönüşüm konusunda da şunları söyledi; “Çiftlik ve Sultaniye mahallelerinde daha önce hazırlanıp bakanlığa gönderilen proje özürlü bir projeydi. Bu konuda halka bir açıklama yapılmadı, proje ölü doğdu. Şu anda yeni bir kentsel dönüşüm projesi Çiftlik mahallesi için meclisten geçti. Ancak bu kentsel dönüşüm hala kamuoyunda tartışılmadı ve halkın içerik hakkında net bilgisi yok. Bu alanlardaki dönüşüm yerinde mi, yoksa başka alanlara taşınarak mı yapılacak? Bu konu medyada hiç yer almadı, gelecek ay Sultaniye gündeme gelecek, orası da ayrı bir mechul. Yarın başka tartışmalara neden olmaması açısından başkanın bu konuları halka açıklaması çok daha doğru olur.“