Açılış kurdelesini protokol üyeleri, Altınkumlu vatandaşlar ile birlikte kesti. Altınkum sitesi yol ve Kaldırımlarının açılış , Çiftlikköy Kaymakamı Hasan Öztürk, Yalova Üniversitesi Rektörü Niyazi Eruslu, Yalova Ak Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve Yönetim Kurulu, Altınova Kaymakamı Gürkan Polat, Termal Kaymakamı Selami Işık, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, İl Genel Meclisi Başkanı AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Melek Dedecan ve Yönetim Kurulu, Taşköprü Jandarma Karakol Komutanı İbrahim Baykuş, Elmakent Yönetim Kurulu Başkanı emekli Vali Musa Atik, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Süleyman Çelebi ve Yönetim Kurulu, Çiftlikköy İlçe Müftüsü Dursun Ali Lüleci, Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Halil Ayvaz, Dereköy Muhtarı Seyfi Akyıl, Taşköprü Merkez Mahalle Muhtarı Celal Karabulut, Kabaklı Muhtarı Çetin Kaya, AK Parti Taşköprü Kadın Kolları Başkanı Nazile Sevim ve Yönetim Kurulu, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, üst düzey yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Konu ile ilgili bir açıklama yapan Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, ‘Daha önce mezbelelik durumunda bulunan Altınkum Sitesi’nin tamamına geçtiğimiz yıl kanalizasyon hattı döşedik. Bu sene de yol ve kaldırımların tamamını yaparak deniz sahilinde bulunan Altınkum Sitesi’ni adına yakışır bir hale getirdik’dedi.

         Altınkum Sitesi sakinlerine seslenen Ertan, ‘Bugün burada Taşköprü Beldemizin denize açılan kapısı olan Altınkum Sitesi’nde yapmış olduğumuz hizmetlerin onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Sizler bizlere destek verdikçe, bizler de sizlere hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Destek sizden, hizmet bizden diyor, açılışını yapacağımız Altınkum Sitesi kaldırım ve yollarının Altınkum sitesi halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum’dedi.