Dostluk maçında Yalovasporun eski futbolcularından Nusret Karaalioğlu, Selçuk Yiğitlik ve Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete Yalova İdmanocağı Spor Klübü futbol takımında oyuncu olarak sahaya çıktı. İki ülke arasında dostluk ve kardeşliğin pekiştirilmesi amacı ile yapılan maçın ardından, maçı izleyen Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan galip gelen Ezerce takımı ve Ezerce Belediyesi Başkan Yardımcısına Taşköprü Belediyesi plaketi takdim etti.

       Şaban Ertan, ‘Gençlerimizin spor yaparak beden ve ruh sağlıklarını zinde tutmaları gelecek sağlıklı nesiller için temel teşkil ediyor. Geleceğin yöneticileri olacak gençlerimizi spor yapmaları için elimizden geldiği kadar destekliyoruz. Kazanan takımın oyuncularını tebrik ediyorumdedi.

       Taşköprü Mavi Marmara Futbol sahasını çok beğendiğini belirten Ezerce Belediye Başkan Yardımcısı Taşköprü Belediye Başkanımızı böyle güzel bir futbol sahasını Yalova’ya kazandırdığı için tebrik ederim” dedi.

       Dostluk maçının ardından Ezerce Belediye Başkan Yardımcısı ve Futbol Takımı üyeleri Taşköprü Beldesini gezdiler ve vatandaşlar ile birlikte çay içerek sohbet ettiler.