Taşköprü Hasan Kambur Parkı’nda yapılması planlanan piknik havanın yağışlı olması nedeniyle, Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı.

   Etkiğe, Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, Çiftlikköy Kaymakamı Hasan Öztürk,  Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun ile Yalova’da faaliyet gösteren engelli dernekleri, Rehabilitasyon Merkezleri ve Huzur Evi’nde kalan yaşlılardan oluşan davetlilerin katılımı ile güzel bir ortamda gerçekleşti.

         Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan açılış konuşmasında, ‘Sizleri bu anlamlı günde Taşköprü Beldemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sevgili engelli kardeşlerim ve kıymetli büyüklerimiz sizler bizlere yüce Yaratıcımızın birer emanetisiniz. Sizleri kollamak ve korumak bizlerin asli görevleri arasındadır. Sizler hepiniz dünyada iken cennetle müjdelenen şanslı insanlarsınız. Ayrıca bir şansınız da sizleri çok seven bir Valiye sahip olmanızdır. Sizlerin bu anlamlı gününüzü kutlar hepinize hayat boyu sağlık, sıhhat ve mutluluklar dilerim’dedi.

          Ertan’ın konuşmasının ardından misafirlere etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

   Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan tüm katılanlara Taşköprü Belediyesi tişörtü hediye etti.  Yalova Valisi etkinliğe katılan tüm engelli ve yaşlılar ile tek tek ilgilendi.

  Çocuklar çok sevdikleri Vali’nin etrafından ayrılmadılar. İkramların ardından müzikle devam eden programda çocuklara top hediye edildi. Gönüllerince eğlenen katılımcılar Kültür Merkezinin yanında bulunan halı saha top oynadılar. Programdan ayrılırken hepsinin çok mutlu olduğu gözlendi.