Atilla Toygür ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren  Dağ, Aksa’da çıkan yangının herkesi üzdüğünü  ancak olayda can kaybı yaşanmamasının tek teselli olduğunu belirten Dağ, “Dilerim bu tarz kazalar ve üzücü olaylar bir daha yaşanmaz” temennisinde bulunarak tüm Akkök ailesine ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Akkök Yalova Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Atilla Toygür ise yangının kontrol altına alınması aşamasında, Çiftlikköy Belediyesi itfaiyesinin büyük çabaları olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu:“Çiftlikköy Belediyesi İtfaiyesi ilk dakikalardan itibaren olay yerine vararak fedakârca çalışmalar gerçekleştirdi. Başkanımız da ilk andan itibaren olay yerine gelerek bizimle birlikte olduğunu gösterdi. Dostluklar böyle günlerde çok daha iyi belli olur. Sayın başkanımız nezdinde tüm Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye ekiplerine ve personeline gösterdikleri çabadan ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ da itfaiye teşkilatlarının tüm personelleriyle birlikte son derece başarılı bir çalışma gösterdiğini kaydetti.