Çelebi, ‘Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun’un, Uhut camisine gerçekleştirdiği ziyarette Çiftlikköy Uhud Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği başkanı Zeki Durmuş ve mahalle sakinlerinin cami ile ilgili maddi sıkıntılarını dile getirerek, yardım talebinde bulunmuştu. Yardım talebi için Ankara’da gerekli görüşmeleri yapıp, 15 Bin TL tutarındaki camii ödeneğinin gönderilmesini sağlayan Milletvekili Temel Coşkun’a teşekkür ediyorum.

     Çelebi, “Uhud Camii derneği yardım ödeneği için, İlçe Kaymakamlığı aracılığı ile Valiliğe, Valilik aracılığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı’na başvurularda bulunulmuştu. Camiinin ihtiyacını ve yardım talebinde bulunduğunu Sayın Milletvekilimiz Temel Coşkun’a ilettik. Sayın Milletvekilimiz, Diyanet İşleri Başkanı ile görüşerek yardım ödeneğinin gönderilmesini sağlamıştır. Milletvekilimize, ilçe halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

     Çelebi, “Çiftlik mahallesinde yapımı devam eden merkez camisi inşaatı için de yardım talebi girişimlerine başlanacağını konuyla ilgili milletvekilimizin desteğini alarak bu camimize de yardım temini için gerekli gayreti sarfedeceğiz”dedi

      Çiftlikköy Uhud Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği başkanı Zeki Durmuş “Mahalle halkımız zor şartlarda camimiz ile ilgili yaptığı çalışmalarda ekonomik olarak sıkıntılar yaşıyorduk. Çiftlikköy AK Parti İlçe başkanı Süleyman Çelebi’ye durumu aktararak milletvekilimizin yardımını talep etmiştik. Sayın vekilimizin camimizde yaptığı incelemede kendisine durumu aktardık, camimizdeki maddi sıkıntının giderilmesine verdiği bu destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Allah yardımı geçen tüm hayırseverlerden razı olsun” dedi.