Çiftlikköy’de MHP’yi, layık olduğu noktaya getireceğini ifade eden Ünallı, ‘’İkamet ettiğim hayatımı, idame ettiğim Çiftlikköy’de tanıştığım bütün ülküdaşların umudu, arzusu ve özlemi tekdir. Çiftlikköy’de MHP’yi layık olduğu noktaya getirmek hepimizin arzusudur. İşte bu ortak hedef ve özlemin gerçekleşmesi adına Ülküdaşlarımın iradesine, talip olmuş bulunmaktayım. Ülkücüler sırf seçim dönemlerinde, ya da sembolik organizasyonlarda hatırlanan ve diğer zamanlarda unutulan oy pusulaları olmak istemiyor. Ahd-e vefayı kardeşliği tekrar hatırlamak ve yaşamak adına aday olmak istiyorum’’.
Çiftlikköy’de 3 hilali yeniden anlatmak, aşılamak ve sevdirmek için aday olduğunu belirten Ünallı, ‘’Ülkücü harekete hizmetin, Ülküdaşlığın en yüksek duydu ve adamlık olduğunu bildiğim için aday olmak istiyorum. Dünün kırgınlıklarını, yanlış anlamalarını ve sitemleri aradan kaldırıp Çiftlikköy’de büyük bir aile olduğumuzu bunu başarabileceğimize inandığım için aday olmak istiyorum.
Amacımız, Çiftlikköy’e 3 hilali yeniden anlatmak, aşılamak ve sevdirmektir. Biz, kardeşiz, biz kader birliği etmiş sevdalılarız. Biz Allah, millet ve vatan aşıklarıyız’’.
Haber: Gamze Yüksel