Yalova Belediyesinin de katkılarıyla modern bir görünüme kavuşan Yeşilovaspor tesislerinin açılışına; Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Başkan Yardımcıları Halit Güleç, İlyas Özdemir, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, Futbol İl Temsilcisi Sultan Eyüpoğlu, Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Turan Çağlar, diğer kulüp başkanları ve yöneticileri ile Yalova’nın önemli futbol adamları katıldı.

Açılışta konuşan Salman; “Kazımkarabekir Mahallemizde bulunan ancak yeterli standartlara sahip olmayan Yeşilovaspor’un tesislerini daha modern ve kullanılabilecek bir hale getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kentimizde bulunan tüm spor kulüplerine Yalova Belediyesi olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Gençlerimizi spora yönlendiren ve onlara sahip çıkan spor kulübü başkanlarına, antrenörlerine buradan teşekkür etmek istiyorum. Kötü alışkanlıklardan ve disiplinsiz hayattan gençleri uzaklaştırıp, disiplinli bir hayata alıştıran, sosyalleştiren ve zihnen, bedenen gençleri sağlıklı hale getiren tüm emek verenleri kutluyorum. Tüm bu duygu ve düşüncelerle yeniden modernize ettiğimiz Yeşilovaspor Tesislerinin Yalova’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Açılıştan sonra Yeşilovaspor Tesisleri’ni gezen Başkan Salman, açılışa özel gerçekleştirilen gösteri maçının santra vuruşunu da yaptı.