İş Bankası’nın ardından Çiftlikköy’de açılan ikinci banka olan Ziraat Bankası Şubesi, Sahil Mahallesi Meltem Sokak’ta hizmete girdi.

    Banka şubesine ilk işlem gününde Çiftlikköylüler büyük ilgi gösterirken Belediye Başkanı Metin Dağ da ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziraat Bankası Bursa Bölge Yöneticisi Kemal Güven ve Şube Müdürü Cevdet Sezgin tarafından karşılanan Başkan Dağ, şube çalışanlarına başarılar diledi.

      Çiftlikköy’ün her geçen gün büyüyen ve nüfusu artan bir ilçe olduğuna dikkat çeken Başkan Dağ, “Bunun sonucu olarak da bankacılık faaliyetlerimiz artıyor. İlçemizin şehir merkezine yakın olması yıllarca banka şubesi açılmasına gerek duyulmamasına neden olmuştu. Ancak geçtiğimiz yıllarda İş Bankası, şimdi de Ziraat Bankası’nın açılmasıyla ilçemizde önemli bir ihtiyaç giderilmiş oldu. Bu da Çiftlikköy’ün ekonomik yönden ne kadar geliştiğinin bir göstergesi. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Şubenin ilk açılış gününe siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri büyük ilgi gösterirken Bursa Bölge Yöneticisi Kemal Güven banka hakkında bilgiler verdi. Bankada ilk hesap da Çiftlikköy Belediyesi adına açıldı. ‘1’ numaralı hesabın cüzdanını Güven, Başkan Dağ’a teslim etti.

Dağ, daha sonra şube yöneticileriyle fotoğraf çektirdi.