Corona Basketbolda bulaşmıyor 

Corona Voleybolda bulaşmıyor

Corona Yüzmede bulaşmıyor

Corona Teniste bulaşmıyor

Corona Jimnastikte bulaşmıyor

Corona Karatede bulaşmıyor

Corona Atletizmde bulaşmıyor

Corona Güreş’te bulaşmıyor

Corona Boksta bulaşmıyor 

Corona Halterde bulaşmıyor

Corona Hentbolda bulaşmıyor

Corona Tekvandoda bulaşmıyor

Corona Fitness salonlarında bulaşmıyor

Corona Spor Salonlarında bulaşmıyor

Corona Profesyonel Futbolda bulaşmıyor

Corona sadece Amatör Futbolda bulaşıyor

Geleceğimiz olan çocuklarımıza Corona denen lanet mikrop sadece futbol oynarken bulaşıyormuş. Corona denen lanet mikrop özellikle altyapılarda oynayan geleceği ve hayalleri yok edilen amatör futbolculara bulaşıyormuş.

B.A.L.  T.F.F.’nin gelir kaynağı olarak mı Kullanılıyor!

Sosyal medyadaki paylaşımlardan aldığımız bilgiler doğrultusunda yaklaşık olarak, Amatörlerden Alınan Katılım Bedeli: 5.800.000

Amatörlerin Ödediği Lisans Bedeli: 5.000.000

Spor Toto İsim Hakkı Bedeli: 30.000.000

Sponsor Reklamları Ödemesi: 25.000.000

TFF KASASI TOPLAM GİREN: 65.800.000 TL

Bölgesel Amatör Ligden hiçbir harcama yapmadan 66 Milyon TL gelir elde eden TFF, binlerce insanla dalga geçmeye devam ediyor. 66 Milyonu kasasına koyup hadi bakın dalganıza dediler.

Şu memlekette amatör sporcu, spor adamı, yöneticisi, teknik heyeti, malzemecisi, masörü bu olanları hakkediyor mu? yapmayın ne olur hepimiz futbolun, sporun paydaşlarıyız. En önemlidir biz gelirlerinin kendi aramızda paylaşarak yaşamaya çalışıyoruz.

Futbolu yönetenlerin kuramadığı düzen ve sistem yüzünden bir sürü genç umudundan, bir sürü insan zamanından, bir sürü yönetici parasından zarar ediyor.

Gelinen noktada 1,5 yıldır oyalayarak, öteleyerek günü kurtardığınız ama aslında binlerce kişinin umudunu ve parasını zayi ettiğiniz ve halâ çözüm üretemediğiniz düzenin yanlış olduğunun farkına varın bari. Ülkemizde bütün liglerin ve hatta Masterler liglerinin dahi oynandığı dönemde BAL Ligine gereken önemi verin lütfen.

Yazıktır, günahtır, yapmayın. Şunu da unutmayalım ki günümüz futbolu tükenmek üzere. Amatörleri yaşatmaz, yaşatamaz isek daha çok devşirme sporcu ve futbolcular ile milli takımlar kurmaya başlarız.