Altınova Anadolu Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 7 Aralık 2019 Cumartesi günü akşamı, Altınova’nın Kaytazdere Beldesi Kültür Merkezinde 1. Uluslararası Aşıklar Festivalini gerçekleştirdi.

Altınova ilçesinde kurulduğu günden bu yana ilçede yaşayan Erzurum ve diğer Anadolu insanının sorun, sıkıntı ve dertleri ile yakından ilgilenen Dernek Başkanı Ferman Durmaz, yöneticiler ve üyeler, yaptıkları birçok etkinlik ile hemşehrilerinin gönlüne girmeye devam ediyorlar.

Altınova Anadolu Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, birlik ve beraberliklerini geliştirme, kaynaşma amaçlı etkinliklere geçtiğimiz hafta sonu ‘1. Uluslararası Aşıklar Festivali’ düzenleyerek, Altınova’da bir ilk gerçekleştirdiler.

Dernekçiliğin gönül işi olduğu, birleştirici ve bütünleştirici yönüyle yapılması elzem olan ve toplulukları kaynaştırmada önemli bir rolü olduğu gerçeğini bilenlerdenim.

Maddi ve manevi külfeti göz önünde bulundurulduğunda, fedakarlık isteyen bir faaliyet olduğunu gerçeğiyle de karşı karşıyayız.

İşte bu yüzden, Altınova Anadolu Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ev sahipliği yaptığı birçok etkinliğe emek veren başkan, yönetici ve üyeleri candan kutluyorum. Bu faaliyetlerin başarılı olduğu, birlik, beraberlik ve kaynaşmayı pekiştirdiğini görüyor ve devamını diliyoruz.

Yürüyen Köşk Kafeterya ayrıcalığını yaşamak gerek

Yalova’nın en önemli değerlerinden Yürüyen Köşk, yaz-kış, ilkbahar-sonbahar demeden yılın 365 günü ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Bir önceki dönem Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu’nun Belediye Başkanlığı döneminde halkla buluşturulan, Vefa Salman’ın ilk dönemi ve sonrasında birçok hizmetiyle; yerli, yabancı konukların uğrak noktası olan Yürüyen Köşk’e gelenler, temel ihtiyaçlarını da köşkün yanı başındaki kafeteryadan karşılayabiliyorlar.

Uygun fiyatları, hijyenik ortamı, güler yüzlü personeli, enfes deniz havası ve doğa ile iç içe konumuyla Yürüyen Köşk Kafeterya, ziyaretçilerin soluklandığı bir nokta olmaya devem ediyor.

Kahvaltı keyfi yaşamak isteyenlerin arayıp bulamadığı, denizin hırçın dalgalarıyla kendisini dinlemek isteyenler için de bulunmaz bir nimet, çocuklarınızla vakit geçirebileceğiniz nefis bir ortam, misafir ağırlayabileceğiniz kalitede Yalova’nın en önemli adresi, önemli değerlere sahip Yürüyen Köşk…

Sizler için bir ayrıcalıktır diyor, bu önemli nimetten her Yalovalının da faydalanması gerektiğinin altını çiziyorum.