Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya, ilçedeki okullarda sporcu taraması gerçekleştiriyor.

   Altınova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya, ilk etapta Ali Saruhan Ortaokulu, Hürriyet Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokullarındaki öğrenciler ziyaret edilerek güreş sporuna yönelik tarama gerçekleştirdi. Okul ziyaretlerinde öğrencilere güreş sporu hakkında bilgi verilerek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Altınova Belediyespor Kulübü Güreş Takımı’na kayıtların da yapıldığı çalışmalarda öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Şampiyonlar yetişecek”

  Şampiyonada iyi maçlar çıkartan sporcuları kutlayan Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya; “Çok iyi bir alt yapımız var. Her türkü imkânlar Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral tarafından karşılanıyor. Kendisine gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Amacımız ata sporunda şampiyonlar yetiştirmek. Gençlerimizi spora yönlendirmek en önemli amacımız” dediler.

Altınlova Türkiye birincisi

  Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlıklarının ortak projesi ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’nde Altnova’nın ilçeler bazında Türkiye birincisi olduğunu açıklayan Altınova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Başaran; “İlçemizin öğrencilerimizin spora olan ilgisi oldukça üst düzeyde. İlçe olarak sportif anlamda da ulusal ve uluslararası başarılara imza atıyoruz. Bu başarıda Altınova Belediyemizin katkısı çok önemlidir. Bize her türlü desteği veren Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a teşekkür ederiz” diye konuştu.