Her Salı ve Perşembe günleri halkın sorunlarına çözüm üreten Belediye Başkanı Vefa Salman,Ramazan Bayramı sonrasındaki ilk Perşembe günü vatandaşla bir araya geldi. 
Yalovalı vatandaşların taleplerini, şikâyetlerini birebir olarak dinleyerek çözüm üretmeye çalışan Belediye Başkanı Vefa Salman’ın ‘Halk Günü’ programları aralıksız olarak devam ediyor. Ramazan Bayramı sonrasında ilk yapılan ‘Halk Günü’ programında vatandaşların ilgisi oldukça yoğundu.  Başkan Vefa Salman’a isteklerini ve taleplerini birebir olarak Yalova Belediyesi Başkanlık makamında aktaran Yalovalı vatandaşlar ise makam odasından memnun bir şekilde ayrıldılar.
Sosyal Belediyeciliğe önem verdiğini her fırsatta belirten BaşkanSalman; “Göreve ilk geldiğimiz günden bu yana Sosyal Belediyeciliğe önem verdiğimizi sürekli olarak dile getirdik. Sosyal Belediyecilik içinde yer alan vatandaşlarımızın birebir istek ve taleplerini ise her Perşembe “Halk Günü” programlarımızda dinliyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çözüme ulaştırdığımız sorun ve şikâyetleri çalışma arkadaşlarımızla birlikte değerlendirip yapmaya çalışıyoruz. Bu görüşmeler sonrasında her iki tarafında memnun olarak ayrılması bizi oldukça mutlu ediyor” dedi.
Gezici Şeffaf Oda Paşakent Mahallesinde Olacak
Her Perşembe günügerçekleştirilen ‘Halk Günü’ bu haftaGezici Şeffaf Oda aracıyla Paşakent Mahallesinde yapılacak. Saat 10:00-12:00 arasında Paşakent Mahallesinde gerçekleştirilecek olan “Halk Günü” programında; Yalovalı vatandaşlar Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a birebir istek ve taleplerini iletecekler.