Hakan Aydın'ın işletmeciliğini üstlendiği Dayı Kürek Lahmacun Rüstem Paşa Mah. Huzur Sokak no: 29 adresinde hizmet vermeye başladı. Düzenlenen açılış töreninde açılış kurdelesini Yalova AK Parti Milletvekili Fikri Demirel "hayır olsun" dilekleriyle açılış kurdelesini kesti.

Yalova'da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen işletme sahibi Hakan Aydın, "Öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti. Müşterilerimizin buradan mutlu ayrılması bizim için çok önemli" dedi. Geniş ve ferah bir mekan tasarladıklarını söyleyen Aydın, vatandaşların gönül rahatlığıyla burada yemek yiyebileceğini belirtti.

Diğer lahmacun firmalarından farklı bir konsepte sahip olduklarının da altını çizen Aydın, "Konseptimiz Samimiyet! Dayı ürünleri ve bütün marka çalışmaları 'samimiyet' konsepti üzerine konumlandırılmıştır. Restoranlarımızda ürünlerimizin sunum şeklinden seçtiğimiz malzemelere, hatta personelimizin üniformalarına kadar her şey bu konsept dahilinde tasarlanmıştır. Özellikle restoranlarımızın ana ürünü olan lahmacun; bir samimiyet ürünüdür. Hazırlanması, pişirme şekli, sunumu, çatal bıçak kullanmadan yenmesi dahi kendi gibidir, dumanı üstünde, sıcacık... Konseptimize ait ürünler sağlıklıdır, besleyicidir, çünkü gerçek samimiyet; ne yediğini bilmektir" dedi.                 Haber: Sezgin Altınel