13 Mahallede aynı anda birçok çalışma Yalova Belediyesi ekiplerince sürdürülüyor. Yol çalışmalarının yanı sıra tretuvar çalışmaları da aralıksız olarak devam ediyor.

İsmetpaşa Mahallesi’nin önemli geçiş noktalarından biri olan ve yıllardır tretuvar sorunu yaşanan Yahya Kemal Sokak üzerinde çalışmalar başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarla 600 metre uzunluğundaki sokakta sağlı sollu toplam 3600 metrekare perdah yüzeyli tretuvar yapılacak.

Yahya Kemal sokak ta çalışmalar devam ediyor

Yahya Kemal Sokak’ın önemli bir lokasyon olduğunu belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Yalova ile Çiftlikköy’ün bağlantısını sağlayan KİPTAŞ köprüsüne bağlanan bu sokak, araç trafiğinin oldukça yoğun olduğu bir nokta. Burada yayalarımızın can güvenliğini tehlikeye sokacak bir durum söz konusuydu. Köprünün yapımın tamamlanmasıyla birlikte ekiplerimiz o bölgede çalışmalarını başlattı. Tretuvar yapımının tamamlanmasıyla sokak yayalarımız için güvenli bir hale gelecek. Aynı zamanda yıllardır atıl vaziyette olan bu yol düzenli bir yapıya kavuşmuş olacak. 13 Mahallemizde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle 2014 yılında vermiş olduğumuz bir sözümüz var bunu yerine getireceğiz ve 5 yılda sorunlu sokak bırakmayacağız” dedi.