Şehir Mezarlığına ve Paşakent Mezarlığına kabir ziyareti yapmak isteyen vatandaşlarımız için bayramın 1. ve 2. günü belediye araçları ücretsiz servis yaptılar. Mezarlığa gelenlere gül suyu ve lokum ikram edilirken yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için elektrikli mini araçlar mezarlık içerisinde servis yaptılar.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın özel hassasiyet gösterdiği konulardan biri olan mezarlık hizmetleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda eksiksiz olarak sürdürüldü. Bayram namazı sonrasında 11 cami önünden kalkan ücretsiz araçlar halkı kabristanlığa çıkardı. Ayrıca 2 gün boyunca karşılıklı olarak otobüsler ücretsiz seferlerini sürdürdü. Kabristan ziyaretine gelenlere gül suyu ve lokum ikramında bulunuldu. Engelli vatandaşlarımızın yakınlarının kabristanlarını rahat bir şekilde ziyaret edebilmeleri için Yalova Belediyesi’nin ‘Engelli Taşıma Aracı’ da bayram boyunca hizmet verdi. Mezarlığa gelen yaşlı vatandaşlarımızın rahat bir ulaşım sağlaması içinde mezarlık içerisinde elektrikli mini araçlar taşıma yaptı.

Yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a ve emek harcayan personele ayrı ayrı teşekkür ettiklerini belirttiler.