Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat’a, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş tarafından yazılan, ‘Hoş Geldin ATATÜRK’ isimli kitabı hediye edildi.

Yalova Bağımsız Türkiye Partisi İl Başkanı Yüksel Durak her ilde 10.000’er adet satmayı hedefledikleri kitabın Atatürk’ü anlamayan çevrelerce okunmasını ve Mustafa Kemal’in gerçek hayatını bu kitapta bulunduğunu söyledi.

Yüksel yaptığı konuşmasında; ‘Dinsiz Atatürk diye bir söylem geliştirildi. ‘Ayyaş Atatürk’, ‘İki ayyaşın kurduğu devlet’ Atatürk küçümsenerek, manevi şahsiyetine ciddi hakaret içerin söylemler geliştirildi. Belli çevreler tarafından özellikle dışarıdan beslenen kesimler tarafından yapıldı. Bu eser, Atatürk’ün dindar bir Türk evladı olduğunu, çok güçlü bir iman sahibi olduğunu ve soy itibariyle hepimizden daha temiz olduğunu ve Allah resulü ve peygamber torunu bir Mustafa Kemal Atatürk cebdi.

Annesi Zübeyde hanıma dil uzatıldı. Halbuki Zübeyde Hanım annemiz, Muhallah Zübeyde ve cebdi ehlibeydi. Allah resulü, babası Ali Rıza Efendi yine cebdi ehlibeytdi. Bunların dedeleri, babaları balkanları Müslüman eden kişilerdir.Şemsi Tebriz’i, Zübeyde hanımın dedelerinden.Şeh Feyzullah Efendi Osmanlı İslamlarından Atatürk’ün dedesi. Balkanları Müslüman eden Kızıl Hafız Atatürk’ün dedesidir. Dolayısıyla, Atatürk’ün mayası tertemizdir.Tamamen bağımsızlık aşkıyla, milletin o işgalden, o bağımlıktan kurtulup yeniden bağımsız bir devlete kavuşması için canla başla mücadele etmiştir. Ve Allah’ta bu başarı, Mustafa Kemal’e nasip etmiştir.

Şimdi böylesine sağlam temeller üzerine kurulun Türkiye Cumhuriyeti devleti, dindar bir milletle, dindar atasıyla barıştırılıyor bu kitapla. Halbuki bugüne kadar arasında büyük bir uçurum oluşturulmuştu.Şimdi millet yeniden dindar Atatürk diyip, hem Atatürk’e sahip çıkacak, Atatürk’e sahip çıktığı zaman da, vatanına sahip çıkmış olacak. Bu sahiplenme çok,çok önemli. Bu vatana sahip çıkarsa, bu millet bu vatanın bölünmesine, parçalanmasına, bu milletin kaynaklarının yabancılara, bu millet yedirmez ve yar etmez.

Atatürk’ü kızdırılarak, bu milletin kaynaklarını başkalarına peşkeş çeken bir iktidar var. Bizde millet olarak aç dolaşıyoruz. Ama bu oyunuda, Prof.Dr. Haydar Baş kırdı. İnşallah, kaynaklar millete tahsis edilecek. Atatürk, ilk zamanlarda yokluk içinde kurduğu bir devlet bütün sanayilerini kurmuş bir liderdir. Uçak üretecek noktaya gelmiş, ama şuanda biz yerli otomobilimizi yapalım mı, yapmayalım mı, konuşuyoruz. Bunların hepsi yok edilmiş, bitirilmiş, satılmış, salınmış.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın, yıllardır vurguladığı, ‘Atatürk Vatandır’ yani bugün 79 yıldır, saldırılar 38’den öncede başlıyor. Yani Osmanlı döneminde de, o zamanın sözde sadrazamları onu dinsizlikle suçladılar. Genel Başkanımızın ortaya koyduğu, ‘Atatürk Vatandır’ milletin nezlinde, ülkemiz nezlinde onu bitirdiğiniz zaman bu milleti bitirmişiz. Atatürk’ü bitirdiğiniz zaman bu devleti bitirirsiniz. Yani, devleti o kurduğu için birilerinin söylemleri, dinsiz devlet söylemleri yıkılacak elbet de...

Genel Başkanımız 2002’den beri Mustafa Kemal’i anlattı. Dindar Mustafa Kemal...

Şuanda bu kitap, 4. Baskıya girdi.Genel başkanımızın ortaya koyduğu kitap, 20 gün içinde basıldı. 10 Kasımdan bu yana, 4’cü baskıya girdi. 10 Kasım 2017 tarihinde basıma girdi.Bu cendereden kurtuluşun yolu, Mustafa Kemal çizgisine gelmektir. Kitabı 100 TL satıyoruz’ dedi.

Haber: Samet Berat Biçup