'Saklamıyorum Paylaşıyorum' kampanyasına ilginin büyümesiyle Bayraktepe Mahallesi'nde yapılan mağaza şimdilik Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 10.00'dan sonra hizmet verecek. Mağazaya gelen giysi yardımları 2.el ise burada hazırlanan ayrı bir ünitede yıkanıp, ütülenecek ve ondan sonra reyonlardaki  yerini alacak. Her vatandaşın 1 malzeme alma hakkı bulunacak.

Yalova halkına projeye göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal konuşmasında; " Her hafta bir açılış yaptığımızı biliyorsunuz. Artık açılışlar haftaya sığmaz oldu. İnanıyorumki Kurban Bayramı'ndan sonra açılışları güne dökeceğiz.  Kurban Bayramı arefesindeyiz. Kurban Bayramı'nın amacı kurban keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak. Yani işin ayaklarından birisi de sosyal yardımlaşma. 'Saklamıyorum Paylaşıyorum' kampanyasının Kurban Bayramı'nın ruhuyla çok örtüştüğünü düşünüyorum. Kurban Bayramı'nda insanlar nereye, kime yardımda bulunacağını genellikle biliyor. Ama biz Yalova'da insanların evindeki eşyayı paylaşmak istediğini, nereye vermesi gerektiği konusunda yardım istediğini tespit ettik. Onun için bu faydalı organizasyonu düşündük. Hayırseverlerin, vatandaşlarımızın, fazla eşyalarını paylaşmasını; ihtiyaç sahiplerinin sanki bir lüks AVM mağazasındaki gibi ihtiyaçlarını tedarik etmesini amaçladık. Bu organizasyona Gönüllü Meclisimizin komisyon üyeleri ciddi katkı sağladılar. Bu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu da çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olmasını dilediler.