Sünnet şöleninde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a eşi Dilek Akdeniz Salman eşlik ederken Belediye Başkan Yardımcıları Jülide Güner ve Dinçer İlhan da programa katılanlar arasında yer aldı.

 

Toplam 93 çocuk sünnet edildi

 

Sünnet olan 93 çocuk için birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi.Yalova Belediyesi’ne ait tur otobüsü ile şehir merkezinde konvoya katılan çocuklar, mutluluklarını çevredeki insanlara el sallayarak gösterdiler.Konvoyda çocukları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Vefa Salman, çocuklarla birlikte halkı selamladı.

 

“En özel günlerden birisini hep birlikte yaşıyoruz”

 

Başkan Salman, “Geleneksel hale gelen sünnet şölenimizde bu yıl 93 çocuğumuzun mürüvvetini yaşadık. Önümüzdeki yıl bu kapsamı daha da genişleteceğiz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu süreç nedeniyle bu yıl büyük çaplı bir eğlence tertiplemedik. Sünnet olan çocuklarımızı ve ailelerini kutluyorum. Anne, baba ve aile büyüklerinin en özel günlerinden birisini hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah yavrularımızın damatlıklarını da görmek nasip olur” dedi.

 

Etkinlikte sünnet olan çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Salman, çocuklarımızın her birine hediyelerini takdim etti.